Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írok egy fanfiction-t. Ti...

Írok egy fanfiction-t. Ti kivel hoznátok össze Legolas-t? Éowyn-nal, vagy Arwen-nel?

Figyelt kérdés

2013. szept. 3. 15:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%
na ez megint nem egy 'normális' válasz lesz, de MIVAN??? a melegek a gyógyszerek miatt lesznek melegek? XD na jó ilyet se sokat mondok mert nem nagyon érdekel ki hány éves (mert az intelligencia nem attól függ) de neked azt mondom hogy menj vissza legózni :D amúgy milyen gyógyszerekre gondolsz?:D besz**rás :DD
2013. szept. 3. 16:32
 12/29 A kérdező kommentje:

Jó, hogy is várhatom el azt, hogy ti kérjetek bocsánatot, amikor az nekem sem megy? Tehát:

Kedves válaszolók! Én egy 12 éves lány vagyok, és mindennél jobban szeretem a Gyűrűk Urát, ezért eléggé felhergelem magam, mikor a tündéket vagy Frodót melegnek titulájják. Szóval bocsánat, hogy sértegettelek titeket. Őszintén. Nem várom, hogy bocsánatot kérjetek, csak azt, hogy bocsássatok meg. De kérlek, hogy ne mondjatok máskor ilyenek se a Gyűrűk Ura és a HObbit szereplőire, se rám. Ha megbocsájtottatok nekem, köszönöm, ha nem, akkor megértem.

2013. szept. 3. 18:38
 13/29 anonim válasza:
100%
Na szóval. Kérdező, tudom mit érzel. Legolas nem meleg! A kérdésedre visszatérve, szerintem Legolashoz se Arwen, se Éowyn nem illik, mindkettő sokkal inkább Aragorn felé húz. Szerintem inkább találj ki egy szereplőt és hozd vele össze Legolast, mert Éowyn, mint ember, hiába vesszük a Tinúveil-Beren és Arwen-Aragron példákat, az valahogy nem az igazi, mikor tünde-ember kapcsolat van. Inkább találj ki valami aranyos kis tündecsajt egy szép névvel, aki illik Legolashoz. De, ha mindenképpen a kettő közül kellene választani, akkor inkább Éowyn, mert azért ne szeresse már el Legolas a haverjától a nőjét... :D
2013. szept. 3. 19:46
 14/29 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam, ha Arwent választanám, így hangzana:

Aragorn meghalt, Arwen pedig elment Lothlórien kertjébe (ahol ő hal meg), és rájön, hogy igazán nem is Aragorn elvesztése fáj neki, hanem Legolasé. Hogy igazán őt szerette. És, hogy Legolas már elment Középföldéről, egy szebb világba. Aztán vissza emlékezik arra a napra, amikor Legolas szerelmet vallott neki, ő pedig elutasította, mondván, hogy Aragornt szereti. És felidézi azokat az időket, amikor még nem ismerte Aragornt, és több időt szentelt Legolasnak. Csak az az egy vigasza van, hogy Legolas már egy szebb földön élhet. Örökké. De nem is gondol arra, hogy Legolasnak még mindig fáj a lány visszautasítása. Véglis Arwen meghal, Legolas pedig visszamegy Középföldére, meggyászolni szerelmét. De Arwen egy idő múltán újra visszatér, és együtt maradnak, midig hosszú perceket/órákat töltve a király sírjánál.

De az tuti, hogy még van mit átalakítanom. Az se biztos, hogy Arwen visszatér.

Éowynnal ilyen lenne:

A két toronyban, mikor Aragornék Rohanba érnek, Legolas és Éowyn megkedvelik egymást, de lassacskán elválnk útjaik. Mikor kiderül, hogy Éowyn meg Faramir összejöttek, Legolas tudomásul veszi, és csendesen odébbáll. Aztán pár száz év múlva, mikor a herceg a Bakacsinerdőben sétálgat, szembejön vele egy csinos kis tündelány. Tündenyelven köszönti Legolast, de kiköpött mása a rohani Éowynnak. Később a lány elmeséli a tündének, hogy tényleg a rohani Páncélinges Szúűz leánya, de Thranduil unokája is. Tehát elmeséli az egéssz addig történt eseményeket, anyja terhességének kiderülésétől kezdve, szülei haláláig. Végül is Legolas befogadja újdonsült lányát, és még megpróbálok kerekíeni valami normális befejezést. Persze ezt is egypárszor átírom, de a vázlata valami ilyesmi lenne.

2013. szept. 10. 17:08
 15/29 Vámpírka99 válasza:
100%

Mit szólnál ehhez? (Itt szólnék, hogy az előttem szólónak igaza van, se Éowyn, se pedig Arwen nem illik Legolas-hoz.)

Gelweth Fael (jelentése: Gelweth-diadal, Fael-valódi, igaz), aki egy Bakancsinerdő-béli versenyre jelentkezik, és kenterbe veri Legolast. Pedig eléggé fiatal. Nos, ez persze Legolas önérzetét eléggé sérti (valljuk be, a tündék arisztokratikus népség) ezért elkezdi keresni a lányt, aki eltűnik még az eredményhirdetés előtt.

A továbbiakban természetesen megtalálja, a kimondottan makacs és önfejű lányt, aki néha az idegbajba akarja kergetni a srácot.

De nem akarom nagyon kidolgozni Neked, hisz te tudod, milyen lányt képzeltél el a szőkeségnek. :)

Remélem segíthettem, és ha esetleg segítségre lenne szükséged, akkor nyugodtan írj privátban. Amúgy, ha elkészült a történet, szívesen elolvasnám :D

Üdv.: Vámpírka

2013. nov. 7. 11:04
 16/29 anonim válasza:
100%
12. Vagyok es erdekelne hogy allsz a fanficel mert mar nagyon szernem elolvasni :) privatba irj legyszii ;)
2014. jan. 11. 22:09
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Legolas nem b*zi!:D

Csak azért egyedülálló,mert mikor írták a történetet még meg sem születtem,ezért nem is ismerhettek....:DDDD

2014. jan. 20. 19:46
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

17-es vagyok:

Amúgy szerintem egyikkel se illik igazán össze...én is fogok írni egy Legolas-os fanfictiont,szintén ilyet,de majd ha a Hobbit 3. része kijön:))

Találj ki egy új szereplőt,de tudod mit? Ahogy érzed!:) Csak neked kell,hogy tetszeni a történetnek,mert az a legrosszabb,ha erőltetett egy történet-vagyis ez az én véleményem:)

2014. jan. 20. 19:55
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

17,18-as vagyok:

SPOILERes válasz!:

Arwen ugye emberré változott Aragorn miatt,szóval nem tudom milyen lenne,ha Aragorn meghalna,és Arwen rájönne,hogy Legolast szereti...de végül is megírhatod jól,nem ezt mondtam...

Éowyn hát szerintem is Ő is inkább Aragorn felé húz,vagy esetleg Faramir-ral tudnám elképzelni...:)

Tauriell-en nem tudom ,hogy gondolkodtál-e,de szinte biztos vagyok benne,hogy Kili-t fogja választani,vagy is Legolast semmiféleképpen nem...de Kili megfog halni,és szerintem Tauriell is...

2014. jan. 21. 13:33
 20/29 anonim válasza:
100%

Szia! Én is Gyűrűk ura fan vagyok. Szerintem Arwen lenne a jó választás, de nem a könyv szerinti történet alapján, mert úgy nem igazán passzol hozzá egyik lány sem. Hanem kezd el az egész történetet elölről, úgy hogy Arwen nem Aragorn-ba szeret bele, hanem Legolas-ba. De persze ez csak egy ötlet, ha nem tetszik, nyugodtan találd ki az alapsztorit a saját ötleteid szerint. :)

Amúgy majd én is kíváncsi lennék rá. Elküldenéd üzenetben vagy kiraknád ide a válaszokhoz?? Köszi! :) Ja, és sok sikert!!!

2014. jan. 24. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!