Üdv, hát mi szépen bedőltünk a csapdának. Befizettük az 5000ft-ot már szeptember elején. Azóta csak az megy, majd értesít, ekkor személyes találkozó , akkor személyes találkozó, ami persze mindig tolódik. Kezdetekben még szeptember 20 körüli iindulás volt, aztán szeptember 20 körüli találka és október 2 indulás, aztán írt e-mailt,hogy a holland szálláson elromlott a fűtés ( :)))) ) erre mi felhívtuk,hogy akkor mikor lenne indulás, közli október 2 :D hamarosan tájékoztat. Mondanom sem kell nem tájékoztatot, pár napra felhívtuk megint , erre mondta tolódik, amire már azért azt mondtuk hogy gyanús. Mivel ma sem jelentkezett megy az utolsó telefon,hogy ha nem fizeti vissza a héten a pénzünket irány a rendőrség. Mi azért egy számláról utaltuk el 5-en 5x5000 az már elég komoly összeg ahhoz ,hogy feljelentést tegyünk. Pláne úgy ,hogy szerintem nem mi voltunk az egyetlenek. Szóval kérem, aki hasonló cipőben jár mint mi, keressen meg és tegyük meg a megfelelő lépéseket.
Köszönöm.
2013. okt. 2. 07:20
12/23 Marcsi69 válasza:
Űdv mégjo hogy mi nem fizettűnk be még semmit hàt azèrt nem semmi de hogy fel sem hivnak
2013. okt. 2. 20:18
13/23 anonim válasza:
Ma felhívtuk, azt mondták 10-e indulás, de majd tájékoztat. Szóltunk neki,hogy most már a rendőséghez fordulunk. Erre küldött egy mailt ugyanúgy ,hogy elromlott a fűtés, de erről nem tehetnek és 21-én lenne a személyes találkozó. Nagyvonalakba megírtam neki,hogy most már ne nézzen hülyének kérjük vissza a pénzt különben a hatóságokhoz fordulunk. Most ennyi van egyenlőre
2013. okt. 3. 15:24
14/23 Marcsi69 válasza:
Üdv most nem értem pontosan hogy most 10én màr utaztok vagy csak a talâlkozo van mert mi a 21ei utazâssal mennènk a talàlkozo pedig 12e utân lesz az elòtte valo héten nektek màr mondott pontos idòpontot a megbeszélésrôl
2013. okt. 3. 15:42
15/23 anonim válasza:
Üdv! Nekünk is ugyanezeket a dátumokat mondta! Nekem elég gyanús ez a meló..
2013. okt. 3. 19:04
16/23 Marcsi69 válasza:
üdv csak ne kellene annyira a melo nekem is gyanus ez az egész csak biztam, abban hogy talán mégsem minket többszöris át vágtak de oda 15-20 ezreket kellet fizetni de mégis probálkozunk mert itt csak rosszabb lett a helyzetaz a legrosszab az egészbe hogy bármit kérdeztem töle akár telon vagy levélbe mindenre válaszolt ugy ahogy illik neharagudj hogy untatlak de legalább van akinek elmondhatom és megis érti
2013. okt. 3. 21:39
17/23 anonim válasza:
Bocs ,hogy ritkán írok. Nekem már 1 hete megigérték hogy visszakapom a pénzt. Semmi. Most telt be a pohár.
2013. okt. 10. 11:00
18/23 Marcsi69 válasza:
Szia te egyedűl fizetted be a pènzt ?vagy tőbben mentetek volna?telefonon beszéltèl valakivel vagy emailt irtâl ?bocsi a sok kérdésért de fontos szâmomra az info ti ha nyadikân mentetek volna ? Légyszives vàlaszolj ha megkérhetlek köszike
2013. okt. 10. 21:48
19/23 anonim válasza:
5en fizettünk egy számláról. 2án 10én 21-én volt már minden... már megtaláltam facebookon is .. talán ott gyorsabb lesz a kommunikáció :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!