Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utazott már valaki munkavállal...

Marisa71 kérdése:

Utazott már valaki munkavállalás céljából a Work Network Kft segítségével? Megbízhatóak?

Figyelt kérdés

#munka #Work Network
2013. szept. 3. 12:14
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Gondolom ugyanarra a munkára jelentkeznél mint mi. 5000ftot el kell utalni és Okt 2 indulás Hollandiába. Én írtam e-mailt ,ha valós a cég adja meg a címet és az adószámukat.. Várom a választ. Azért a levegőbe nem utalok el semmit
2013. szept. 3. 13:02
 2/23 László1978 válasza:
Soha ne fizessetek előre egy cégnek se föleg ennek,még a google sem dob ki rá semmit,az már milyen cég akkor?
2013. szept. 3. 15:12
 3/23 anonim válasza:

Ezt egy holland-magyar csoportból "hoztam".

"Ha valaki hisz a mesében és van 5ercsije dobálózni akkor hajrá! Megjegyzem a google még csak hírből sem hallott erről a cégről,és ami ott nincs fent az ugyebár nem is létezik.

"Tisztelt álláskereső.Hollandiába keresünk fiatal pályakezdő munkaerőt.Konzervüzembe ,szalag munkára.Napi 10 órás munkaidőbe ,2 műszakba nettó 7euros órabérét,illetve a magyar(??????) minimálbérért.A kiutazást ,és a szállást,napi egyszeri meleg étkeztetést a cég állja.Szeptember 30-án indulás Budapest Népligeti Pályaudvartól ,autóbusszal.De mivel mi munka közvetítő cég vagyunk ennek az a feltétele, hogy fényképes önéletrajzát elküldje a: work-network@freemail.hu email címre,és egyszeri költségként el utaljon a k&h bank 10401141-50526688-77901002 számú számlaszámra 5000.- Ft.regisztrációs díjat!Ha ez meg van akkor személyes megbeszélésre, a kiindulás előtti héten megbeszélést tartunk az irodánkban,amiről önt telefonon értesítsük

Tisztelettel:

Work Network Kft"

hétfőn

TetszikHozzászólás

Ez 5 embernek tetszik.

Stivon Drew hat ez akora nagy vic

szeptember 2., 21:28 · Tetszik

Gábor Bodnár pfffff

szeptember 2., 21:30 · Tetszik

Zsigmond Pálné Ani Ez egy nagy kamu pényz a számlára a polgár ithol marad vicces nagyon

szeptember 2., 21:43 · Tetszik · 1

Olga Szantai Sajnos sokan bedőlnek az ilyeneknek!!! Inkább az otthonaikat kellene értesíteni erről ..

szeptember 3., 0:00 via mobil · Tetszik

Erzsimarci Papp ez kamu csak penz lehuzzas ez az egesz

szeptember 3., 10:14 · Tetszik

Móni Jankai Zsoltné Hi,hi

szeptember 3., 11:40 · Tetszik

Kinga Perge X-DDDDDDD K...va a...tok!

szeptember 3., 14:02 · Tetszik · 2

Pozsár Gábor És csak akkor tehetek feljelentést, ha megkárosított

Éljen a magyar jogrend, de inkább nem áldozok fel 10 Eurót

szeptember 3., 16:13 · Tetszik

Ecsa Gyorgy es meg mindig mukodnek az ilyenek, ez sajnos

szeptember 3., 16:51 · Tetszik

Éva Papp ezt hivjak laza pipa 5000ert aki fizet jol be kapja

18 órája · Tetszik · 2

Lacko Kaposy reg díj mi? :):):) szerencsétlen!!!

5 órája · Tetszik

Gabor Nagy Vicces ja,főleg a freemail-es email cím...

kb. egy órája via mobil · "

2013. szept. 5. 15:06
 4/23 anonim válasza:
nézd,lehet hogy a google egyből nem dob ki semmit. Megnéztem cégjegyzékbe (2be is) és mindegyikbe ott volt. Adószámmal, címmel minden kakival együtt.. Szóval kicsit jobban utána jártam mint a google-s rákeresés. Ettől függetlenül persze még lehet átverés. De más irodánál is volt már hogy regisztrációs díjat fizettem.
2013. szept. 7. 09:08
 5/23 wolfgrand válasza:
Üdv : én most hívtam fel őket elküldtem az önéletrajzomat küldtek választ de visszaírtam hogy hol lenne helyileg de nem jött válasz kamu gyanús ne küldjetek 5000ft kamu !!!!!!!!!!!!!
2013. szept. 17. 11:24
 6/23 anonim válasza:

Nem tudom ki miként kezeli a google keresőjét de talán azt is tanulni kellene!

[link]

A negyedik helyen már szerepel a cég neve.

Bővebb infó pl. itt:

[link]

[link]

Cégnév:

WORK-NETWORK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:

3300 Eger Koháry István utca 2/C.

Adószám:

24661331

Alapítva:

2013. július 12.

Még annyit megjegyeznék személyes véleményként,hogy nem kellene fizetni fűnek fának bizonyos összegeket csak mert ígér valamit!

2013. szept. 18. 09:47
 7/23 anonim válasza:
sikerult mar valakinek a munkavalalas? jutott ki hollandiaba ez a ceg altal? estleg vertek valakit at? fontos lenne szamomra hogy tudjam! koszonom!
2013. szept. 30. 16:42
 8/23 A kérdező kommentje:
Még nem tudok róla hogy sikerült volna, szerintem kamu
2013. okt. 1. 08:51
 9/23 anonim válasza:
próbálta valaki személyesen felkeresni a közvetítő irodát?
2013. okt. 1. 23:09
 10/23 A kérdező kommentje:
igen , van olyan jelentkező aki fizetett is de még itthon van
2013. okt. 2. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!