Pontosan hány tanítási nap van december 19-ig?
Az az utolsó tanítási nap a téli szünet elött :) Mondjátok hogy gyerekes vagyok, de sokszor tényleg csak a szünetek tartanak életben, mert nem mindíg látja az ember értelmét annak a temérdek dolognak amit a fejébetömnek...és amikor a gyerek azt mondja, hogy "én ezt sose fogom használni" a matek/fizika/kémiatanár azt mondja, hogy ő is rengeteget használta élete során, de ha egyszer ő minden évben megtanítja egy osztálynak akkor értem hogy használja, de mondjuk egy ügyvéd vagy egy színész mire használja a kémiát azt nem nagyon tudja megmondani :D
Na de eltértem a tárgytól, szóval hány napot kell áttanulni a következő szünetig? :D
Áttanulni?hehe itt lesznek bajok nállam :D
ének órák előtt szoktam mondani "hogy márcsak eggyet kell aludni és mehetünk haza" hát még kb 30 at kell átaludni és mehetünk szünetre ^^
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!