A diákigazolvány-érvényesítő matricákkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Segítenél?
Figyelt kérdés
Az idei évtől ugye sorszámozottak az érvényesítő matricák (középiskola). Az érdekelne, hogy a sorszám ugye iskolákhoz tartozik és nem a diákokhoz konkrétan? Tehát pl. az 1234567 a Kis Béla Gimnázium tanulóinak matricáján szerepel, igaz? A másik fontos kérdésem pedig, hogy ezzel ugye szigorítani akarnak... de mennyire nézik meg a számot és ellenőrzik le, mely iskolához tartozik? Mármint az autóbuszokon az ellenőrök. Én más kedvezményt nem vennék igénybe, semmi diákkedvezmény, csak az utazás miatt lenne nagyon fontos és ugye ahol érettségiztem, onnan a diákom tegnap lejárt. Sajna tanfolyamra járok csak, ez meg nem iskolarendszerű, szóval a lényeg, hogy diákom nincs. Ezért gondoltam, hogy veszek erre az évre egy érvényesítőt, de nagyon elkeseredtem, amikor láttam, hogy már sorszámozott. :( Teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek nagyon nézik az ellenőrök vagy inkább "hivatalos helyeken" fontos az a szám? Tudom, nem lenne szabad és bűntethető meg illegális, ezért kérem szépen, csak az írjon, aki tud tanácsot adni. Köszönöm.2009. nov. 1. 19:40
11/13 anonim válasza:
tudtommal a szám az saját, nem egy iskolához tartozik, mi mikor megkaptuk, akkor még általános iskolás voltam és azóta középiskolás vagyok és nem változott a számom
12/13 anonim válasza:
ez de fasza...
engem tegnap buntettek meg, meg hatravannak a szobeli erettsegik, de hivatalosan mar nem vagyok a sulival tanuloi jogviszonyban.
ugy gondoltam, hogy erre az egy honapra mar nem vennek felnott berletet /november vegen videkre koltozom/ es megbuntettek.
akkor ezekszerint eselytelen, hogy egyik volt iskolatarsam matricajat megkapjam, mert ha azzal mutatom be a diakomat, akkor lekerdezik?
13/13 anonim válasza:
Ha idén is esetleg kellene középsulis matrica,írj emailt: kleotheone@gmail.com
100% eredeti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!