Távmunkával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Illetve a lenti sulihoz jár családi vagy diákigazolvány?
20 éves lány vagyok és nincs munkahelyem.
Mivel van már egy OKJ-som,nem tudok szinte sehol ingyen szakmát tanulni, csak itt:
Ezt szeretném elvégezni,de mellette szükségem lenne valami kis jövedelemre.
Tudom,fél év nem hosszú idő,ha nem így lennénk,nem is lenne gond. Eddig nagycsaládos alapon ingyen volt a tankönyv,idén azonban mindkét tesómnak meg kellett venni--és mint tudjuk,nem olcsó--,plusz egyik tesóm idén érettségizik.Szalagavató,öltöny,bankett,ballagás.....stb.
Eléggé földhöz vágna minket ez a fél év,ha nem találnék valami befektetés nélküli itthoni melót.
Netem van,de kamerám és mikrofonom nincs.
Erotikust nem vállalnék.
Előre is köszi a válaszokat!
Nincsen semmi ilyen "távmunka", mind kamu.
Illetve vannak munkák, amiket lehet távmunkában végezni, például programozás, könyvelés, de ezeket nem így hirdetik, hanem normálisan, és majd esetleg megbeszéled a munkaadóval, hogy így dolgozol. Amit kifejezetten távmunkaként hirdetnek, nulla képzettséggel, az mind kamu.
Amit el akarsz végezni, az meg modernkori rabszolgaság. Fél évre lekötöd magad nulla fizetésért, és majd a beledet is kidolgoztatják cserébe, gratulálok.
A Pennyt meg fel kéne jelenteni, mert ez burkolt munkaszerződés, csak éppen nem fizetnek érte.
Mocskos csaló világban élünk, szokj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!