Voltatok külföldi osztálykiránduláson?
Hány évesek voltatok? (Mert nemcsak az ált. iskolásokra vagy a gimisekre gondoltam, hanem a továbbképzősökre is)
Melyik országban voltatok? Milyen volt?
Mi Ausztriában voltunk a 9-dik évfolyamban. 5 napos volt, és nagyon jól éreztünk magunkat, nagyon jó programokat tervezett a tanárunk és a hely meg a városok, ahol jártunk, nagyon szépek voltak! Az osztrákok jó fejek voltak :D
A szakközépben Olaszországban voltam az egész iskolával. Nem voltunk sokan és mind művészeti szakosok. (én képgrafikus voltam) Az is feledhetetlen volt és a műv.töri tanárunk tökjó programokat tervezett és sokat mesélt azokról a helyekről, amerre jártunk. így több tudás került a fejünkbe :D
A fősikola második évében tettünk egy 9 napos erdélyi körutat.
Egyszer általános iskolában (nem tudom hanyadikos voltam) anyám elvitt egy középiskolai osztály bécsi kirándulására.
Gimiben 10.-ben (16-17 évesen) voltunk Prágában 5 napot.Nagyon szuper volt, mindent megnéztünk, volt idegenvezetőnk is.Rengeteg szabad programunk volt, délután és estefelé egyedül mászkálhattunk a városban, persze mindig meg volt beszélve, hogy x időpontra hova kell visszamenni egy gyors ellenőrzésre, hogy minden rendben van e mindenkivel, aztán mehettünk mászkálni tovább...:)
Borzasztóan jól éreztük magunkat, nagyon jó volt a hangulat is, és Prága egyszerűen gyönyörű volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!