Van aki nem bírta a külföldi életet?
csak magyarokkal lehet ismerkedni? mióta? ha a párod nem akar hazamenni, akkor vele kell hogy egyet értsek. neked a legnagyobb gondod, hogy nem vagy nyitott, nem ismerkedsz, illetve csak magyarok társaságát keresnéd. ez rossz irány! aki mindig csak a magyarok társaságát keresi, helyiekkel meg sem próbál ismerkedni, nem jár el kirándulni, szórakozni, az előbb utóbb betokosodik, és haza fog kívánkozni.
én mikor kijöttem Angliába, egy kis szobában laktam, másra nem volt pénzem, de amikor csak lehetett, eljártam valamerre, ingyenes programokra is akár, mert egy 15 m2-es lyukban még az életed is megunod. eljártam pubba, focimeccsekre, helyiekkel elegyedtem szóba, ismeretségeket kötöttem. munkahelyemen is többségében angolokkal dolgozom együtt, eljárunk meccsre, kerti partikra, közös kirándulások, és a munkatársaim lévén rengeteg másik embert ismertem meg, akikkel mindig lehet menni valahova, vagy át lehet őket hívni egy sörre, vagy bármi. magyarokkal minimálisan tartok kapcsolatot. neked ami a bajod szerintem, hogy nem te akartál jönni, hanem csak a párod után mentél. a párod jól gondolkodik ha nem akar hazamenni. nekem sincs eszemben hogy hazamenjek. minek is tenném?
Miért feltétlenül magyarokkal akarsz ismerkedni?
Nekem sem lenne szimpi, ha idejönne valaki, de csak a "sajátjai" társaságát keresné! De, ha beilleszkedne, akkor abszolút nem zavarna, hogy külföldi, vagy sem.
Szerintem pont az a baj, hogy bezárkózol. Beszéled az adott ország nyelvét?
Miért nem viselkedsz természetesebben, a "külföldi vagyok"-tudat mellőzésével?
"Miért nem viselkedsz természetesebben, a "külföldi vagyok"-tudat mellőzésével?"
Igen, pont ezt akartam én is kérdezni! Általában azok érzik magukat kirekesztettnek, aki bebeszéli magának, hogy "úgysem fogadnak el", stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!