12 éves vagyok és a pontos lábméretem 37 de ha beledugom egy 38-as cipőbe az is jó rám. :/ a barátnőimnek pedig 34-35-36-os lába van. Nem lehet valamivel le kisebbíteni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 09:29
1/6 anonim válasza:
Nem lehet kisebbíteni, ezt el kell fogadnod hogy ekkora. 34-es lába egy 8 éves gyereknek van kb.
Nekem 13 évesen(lány vagyok) már 41-es lábam volt, na?
Inkább örülj, hogy átlagos a lábméreted, mert könnyen találsz cipőt.
2/6 anonim válasza:
de, le kell vágni belőle. mégis mi a fenének akarod kisebbíteni? -.-
3/6 anonim válasza:
15 éves vagyok, a lábam 40-es, a barátnőimé 36-37, vágjak le belőle?:D Miféle hülye kérdés ez?
4/6 anonim válasza:
Régen a japánoknál volt az a szokás, hogy a nőket kicsi cipőben járatták, amit nem vehettek le, hogy ne tudjon nőni a lábuk. Ez azonban eléggé fájdalmas, nem ajánlom senkinek.
5/6 anonim válasza:
Te hü lye vagy! Kicsi a lábad és azt akarod kisebbíteni? Én 12 éves vagyok és 42-es lábam van.
6/6 anonim válasza:
Nekem 10 éves koromban is már 37-es volt a lábam. Most 14 vagyok, és még mindig ugyanannyi, a többi osztálytártársaimnak pedig mind vagy ugyanakkora vagy nagyobb. Kisebb nincs, úgyhogy ne aggódj, majd beérnek. De ez a lábkicsinyítés tényleg elég bizarr ötlet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!