Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek vicces ha valaki...

Szerintetek vicces ha valaki mások előtt fingik, úgy hogy hallják is? 28 / f

Figyelt kérdés

Kint voltam külföldön, Angliában, hétvége volt, elmentünk ide-oda egy haverral. Egyszer csak megyek az utcán, - olyan hajnali 1 lehetett, amikor jön velem szembe két csaj. Elmegyünk egymás mellett, majd mikor a két nő, olyan 30 méterre lehetett tőlem, akkorát fingottam hogy meghallották - elkezdtek röhögni, meg én is :D

Még ugyanezen a napon mentem haza - az utcában csak én voltunk meg egy másik fószer az út túloldalán. Én várok békésen a buszra, amikor akkorát fingottam, hogy a fószer az utca túloldalán meghallotta, és felém fordult, és elkezdett méricskélni :D

Imádok fingani - főleg ha mások is meghallják, és ti?

28 / f

2013. szept. 1. 08:22
 1/2 anonim válasza:
100%

Szerintem hangosan kozossegben "fingani" undorito,bar a ferfiak koreben sok rohogesre adhat okot.

Tudom, hogy termeszetes dolog, de inkabb sunyiban csinalom. :DD Amikor max az osok halljak, akkor meg rohogok is veluk.

2013. szept. 1. 08:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
jézusom, milyen retardált emberek vannak.. nem, egyáltalán nem vicces, hanem undorító. megértem ha kicsúszik egy-egy valakinek, és elnézést kér meg minden, megeshet, de ha még valaki direkt csinálja.. az ilyet jól pofán tudnám vágni egy féltéglával..
2013. szept. 1. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!