Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Egyszer Demi Lovatót hallgattam,utána felmentem a netre és az egyik oldalon pont arról a dalról cikkeztek.ugyanez megtörtént még két sztárral,aztán megelégeltem és elkezdtem egy olyan sztárt hallgatni akiről még nem cikkeztek.Erre pont megjelent róla egy cikk.Ez nem lehet véletlen.Mi ez?

Hülye válaszok nem kellenek! -.-"

2013. aug. 31. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

mi lenne? divat

ne hallgass "sztár"okat, és akkor nem botlasz cikkekbe.. elvégre azért "sztár"ok, mert cikkeznek róluk..

2013. aug. 31. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:

Ha nem írtam volna le elég érthetően, szótagolok neked!

Hü-lye vá-la-szok nem kel-le-nek!-.-"

2013. aug. 31. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:

sajnálom, én csak válaszoltam a kérdésedre... ha neked csak egyféle válasz elfogadható, akkor ne tedd fel a kérdést..

nem szántam hülye válasznak, komolyan írtam, amit írtam... hallgass Kivimetsäm Druidit, vagy Joacim Cans-t, róluk nem fogsz cikket látni, pedig évtizedek óta a pályán vannak... csak nem sztárok pff

különben is, ha az én válaszom hülye válasz volt, akkor a Te kérdésed micsoda?:D legalább az ezotéria kategóriába tetted volna fel...

2013. aug. 31. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor meg azon röhögsz!-.-"

Lol.

2013. szept. 2. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:

amúgymeg ahogy nézem, kénytelen leszel velem beérni, mer más nem válaszolt:D

egyébként szerinted mitől van ez? mármint biztos van egy elméleted, teóriád, hogy miért..

2013. szept. 2. 21:42
 6/7 anonim válasza:
bármit csinálsz a gépen, leköveti és egy bizonyos adatbázisba menti minden dolgodat, és mivel lementette, hogy erre rákerestél, olyan cikkeket/reklámokat ad be.. :D én ezt hallottam.
2013. szept. 11. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:

ebben van valami, de nem teljesen így van azért..

attól függ hol volt a cikk.. pl amikor kilépsz a freemailba, akkor az origora dob ki és ott vannak hírek.. és azok állandóak, szerkesztőség által rendezett hírek

de pl ha emailben elküldöd, hogy "fotel" meg hogy "szekrény", akkor az emailszűrő a kulcsszavakat megtalálja, és lakásberendezős reklámok fognak felugrani oldalt, meg ilyen hirdetésekkel fogja bombázni a postafiókod

ha azt írod be, hogy "bomba" meg "merénylet" akkor a rendőrség fog kopogtatni az ajtón:D

youtube szitnén így működik, ha megnyitod a főoldalt, akkor a keresődbe beírt dolgok fognak feljönni.. és mivel a google össze van kötve a youtube-bal, így a google-s kereséseid is feljöhetnek.. vagyis ha youtube-on Michael Jacksont hallgatsz, aztán beírod a googleba, hogy "majom" akkor nálad hamarabb jön fel egy "Michael Jackson majmot vett" cikk, mint másnál, aki mondjuk Ensiferumot hallgat:D

szóval hol hallgattad az előadót és hol olvastad a cikket?

2013. szept. 12. 13:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!