Ilyen helyzetbe mit tegyünk?
Már rég óta gyanakodunk, hogy valaki rendszeresen jár a házunkba, de mindig csak apróságok tűntek el, így sok esetben ne is foglalkoztunk vele, azt hittük, csak feledékenyek vagyunk.
Ma rántott csirkecombot készítettem. Reggel megfőztem, kivettem a vízből, és bementem a városba, 1 óra hosszára.
Gazdasági válság minket is elért, így hát darabszámra főzünk. Ameddig hazaértem, eggyel kevesebb volt az asztalon.
Sok minden tűnt el, szinte egyesével.
Nem képzelődők, mielőtt ilyen válaszokat kapnék.
Hogyan lehetne rájönni, hogy melyik szomszéd az?
Természetesen zárjuk az ajtót.
Régebben észrevettem, hogy létrán keresztül jöttek át. Azóta se vettük észre őket.
Azóta természetesen elvettük onnan, csak akkor rakjuk vissza, ha ténylegesen fel akarunk menni a padlásra.
Bejárati ajtón is biztonsági zár van.
És bárhol máshol be tudnak jutni? Nézd meg a kerítést, hogy van -e rajta lyuk. Legközelebb rakj bele egy GPS-t a csirkecombba, így ha elviszi, le tudod nyomozni hogy hol van az illető :D
Komolyra fordítva a szót, mi tűnt még el? Csupa értéktelen holmi?
Jobbára ételek, konzervek, amiket észrevettünk.
Tűzifa, már azt is bejelöljük, hogy nem mondjuk azt, hogy csak rosszul emlékezünk, de az is fogy.
Mondani sem kell a szomszéd roma, akire gyanakszunk.
"Ma rántott csirkecombot készítettem. Reggel megfőztem, kivettem a vízből"
Az az egy legalább is biztos, hogy fogalmad sincs arról, hogy hogy készül a RÁNTOTT hús!!!!
Köszönöm a tippet, de felénk a csirkecombot meg szokták főzni, csak a disznó combból készültet kell kikloffolni, panírozni, és sütni.
Nálatok ezek szerint nem főzitek meg a csirkecombot.
Mindegy aki megbírja enni, jó étvágyat hozzá.
De ne tereljétek a témát.
játszátok el a nagy otthonról elmenést.. feltűnően, hangosan dumálva menjen ki a házból a fél család, és zárja be az ajtót, meg ablakot, mintha elmenne otthonról mindenki, de egyvalaki (lehetőleg férfi) maradjon a házban.. esetleg egy családi barátot is vonjatok be, mert kettesben kevésbé ijesztő a dolog..
szóval titokban lapuljon meg a bentmaradó illető és várjon... ha szerencséje van akkor nem kell sokat várni és megjön a ludas:)
akkor aztán le lehet fényképezni, kamerára lehet venni (titokban) osztán fel lehet jelenteni.. egy besurranó senkinek sem hiányzik, bár becsületére szóljon, hogy csak ételt és fát vitt el, vagyis valószínűleg az illető a megélhetésért lop, de akkor is lop:S
esetleg riasztó
Bocs a késői reagálásért, az első válaszoló vagyok. Amit az előttem szóló mondott egy nagyon jó ötlet, mindenképpen megéri megpróbálni.
Sajnos máshogy innen nem tudok segíteni, de ha megpróbáljátok ezt az "elutazásos" dolgot, mindenképpen írd meg, mi lett belőle! Érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!