Mit tegyünk? Segítsééég! Sürgős
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy meggyulladt a barátnőm pólója, és lett rajta egy elég nagy lyuk. Hogyan magyarázza ezt meg otthon? Az igazat nem mondhatja el... Másik pólót szereztünk, de az nem ugyan olyan. Valami ötlet, vagy alibi, hogy miért ment haza másik pólóban?2013. aug. 19. 15:50
1/8 anonim válasza:
Mert kiszakadt,ahogy ment az úton,egy tüskés bokor kilyukasztotta,ezért adtál neki egy pólót,majd elmentetek venni egyet,a másikat pedig kidobtátok útközben
4/8 anonim válasza:
Az igazat nem mondhatja el... Mire tippelsz? Disznót pörköltek?
5/8 anonim válasza:
xDDD lehet....am kajak...lehet h cigiztek..de azt honnan tod,h 12 évesek??
6/8 anonim válasza:
Mai lányok ilyenkor kezdik. Elég szánalmas. Amúgy nem tudom, tippeltem, mégis honnan tudnám?
7/8 anonim válasza:
én 13 vagyok...és mégsem iszok,cigizek,sőt nem energiázok :P
8/8 anonim válasza:
Akkor te a kevés kivétel közé tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!