Depressziós vagyok? El kéne mennem hoz?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és valami nem stimmel velem.Nem most kezdődött az egész, valahogy mindig is utáltam élni.A jövőre nézve sohasem voltak terveim (persze ez valószínűleg azért van mert fiatal vagyok) és egyszerűen nem tudom magam elképzelni felnőttként.Elégé furcsa nézeteim vannak a világról és...az az igazság hogy félek, hogy egyszer megőrülök.A depresszió tüneteit produkálom (egy-két kivétellel).Nem tudom miért van ez mert különösebben nem ért nagy trauma azon felül hogy amikor én három éves voltam elváltak a szüleim.Ez nem nagyon izgat, mert van pótapukám akire úgy tekintek mintha igazi lenne, de mindenki azt mondja hogy ezért vagyok "fura".Örülnék ha valakivel meg tudnám ezt az egészet normálisan beszélni, ezért gondoltam pszichológusra.Várom a tanácsokat..bocs hogy hosszú lett.2013. aug. 29. 23:34
1/2 anonim válasza:
Figyelj... 13 évesen ilyeneket gondolni se merj magadról, mert tipikusan be fogod képzelni magadnak... Te is leírtad, hogy nem érzel semmi különöset magadban. Terveid meg azért nincsenek, mert bizonytalan vagy. Nem depressziós.
Ennyiből én is egy haldokló tüneteit produkálom, pár kivétellel, mert hogy lélegzem és pislogok... Oszt élek, virulok :D
De ha gondolod, megbeszélheted velem ezt a sztorit, én ráérek.
16 Fö
(És nem akartam trollkodni azzal se, hogy tankcsapdás vagyok) :D
2/2 anonim válasza:
beírtad a Google keresőbe,hogy depresszió tünetei, talált süllyedt pár és innen gondolod,hogy beteg vagy? ...
beszélj édesanyáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!