Mondasz olyan kérdéseket, amire nem tudod a választ?
Figyelt kérdés
Nem idiótaságokra gondolok, és nem is a jövővel kapcsolatos dolgokra. Hanem olyanokra, amit jelenleg nem értesz, vagy nem tudsz, de szerinted kell lenni rá magyarázatnak.2009. okt. 31. 21:20
1/7 anonim válasza:
Gabonakörökre nem találtam választ... amit elvileg földönkívüliek csináltak egy este alatt
2/7 anonim válasza:
Miért itt osztják az észt emberek?
3/7 anonim válasza:
a tárgyaknak, meg amúgy mindennek miért az a neve ami. Pl az asztal miért asztal? A kék színt miért pont kéknek hívjuk?
4/7 anonim válasza:
ha nekem Ő nagyon fontos, neki miért MINDENKI MÁS fontos... :(
lehet hogy nem éppen ilyenre gondoltálde ez az amit már jó ideje nem tudok megérteni
5/7 anonim válasza:
Mi az utolsó szám? Elvégre úgy tanulja az ember, hogy végtelen, de csak kell lennie egy utolsó számnak szerintem :D Nem értem..
6/7 anonim válasza:
Mi volt előbb? a tyűk vagy a tojás? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!