Akik ide kérdéseket írnak, azok levélben küldik azt be? Mert a kérdések 95%-ára választ kapna a barátjától, GOOGLE-tól! Ergo, a hülyekérdések beküldőinek nincs internete?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 10:55
1/9 anonim válasza:
Neked is van interneted, és ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet!
2/9 anonim válasza:
Sok kérdésre nem kap választ a google-ból.
3/9 anonim válasza:
Nincs is értelme a kérdésednek. Amúgy te levélben küldted be a kérdésed? Nem kaptál választ a barátodtól a google-tól? neked van interneted?
4/9 anonim válasza:
1.rossz kategória/értelmetlen kérdés
2.hülye vagy? te is levélben küldted be, vagy megnyomtad azt, hogy új kérdés
3.nem, nem a 95százaléka nem kapna választ guglitól
4.ez a kérdés a leghülyébb, amit eddig olvastam. Akkor neked sincs neted? :O
7/9 anonim válasza:
ez egy költői kérdés viccesen fogalmazva, és igaza van a kérdezőnek! ti meg nyomik vagytok hogy nem értitek
8/9 anonim válasza:
én értettem a kérdést, de attól még ez is csak a hülye kérdések sorát növeli
9/9 A kérdező kommentje:
hülye kérdés mi? de azért jópáran irtak komit...
Egyébként lesek itt az oldalon és csomó kérdést találtam amit ki lehetett volna guglizni,(wikipédia) ellenben itt irtak rá egy rakás baromságot! pl: mire való a pedál a repülőkben. Még a helyes válasz után is volt aki baromságot írt!
2010. júl. 9. 12:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!