Mennyi pénz volt eddig a legtöbb, amit találtál?
És milyen szituációban?
Mi lett a sorsa?
És mennyi pénz volt a legtöbb, amit elhagytál?
Hogyan?
Mit éreztél?
Én 100 Ft-nál többet még soha életemben nem találtam egyszerre! De ha összeadnám az összes talált forintokat, hát, szerintem nem lenne több egy ezresnél...
Viszont még soha nem hagytam el egy Ft-ot sem.:-)
Egyszer barátnőmmel találtunk olyan 600 forintot apróba a buszon. Valakinek kieshetett a zsebéből. Mostani eszemmel visszaadnám, akkor kettéosztottuk és elköltöttük xD
Szerencsére elhagyni még sose hagytam el pénzt:)
17/L
18:42
ja és vigyázok az értékeimre még nem hagytam el pénzt
16500ft-ot találtam egyszer :)
haverokkal kinnvoltam, és hazafelé tartottam, és akkor találtam.
másnap füvet vettem belőle.
18:53, az igen!:-)
Nekem volt egy ismerősöm, aki egy köteg Eurót meg Dollárt talált, beváltotta Ft-ra (kb 300000). Dőzsöltek a haverokkal, kaja-pia, vett DVD lejátszót, új TV-t, bútort, de azóta mindet sorban eladogatta, mert egy kicsit megszorult anyagilag...
Anyukámmal sétáltunk az autónkhoz az egyik nagy hipermarket parkolójában, beszélgettünk...anyukám vett észre pénzt a földön, én meg gyorsan felvettem... 2db ezres volt :) Jah, és úgy emlékszem nem állt ott senki autója, tehát nem is tudtuk volna odaadni annak, aki valószínűleg elvesztette..
Most nem emlékszem, hogy én vesztettem-e el pénzt..
Egyszer fürödtünk egy strandon, és a vízben volt 1500 Ft. :D
Még évekkel ezelőtt osztálykiránduláson a telefonnal sikerült kirántanom a zsebemből a pénzem, 2000 Ft-ot, és nem is találtam meg. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!