Szerintetek jó lenne, ha Magyarországon is lenne Halloween?
Inkább ne.
Szálljatok le a fellegekből.
A mai magyar nép inkább arra használná a halloweent hogy minden lehetséges üzletet kiraboljon,agyonverje az éppen arra tévedő románokat,az utcán randalírozhassanak...vagy megdobálják a parlamentet tojással(...vagy kővel)Csoda lenne ha magyar zászlót nem égetnének!
Drágáim!Ha majd a magyar nép mentálisan,lelkileg és gátlásilag is felkészült a Hallooweenre akkor talán mondom TALÁN jöhet.
Én csak az igazságot közöltem.
Nem mondom hogy nem örülnék neki,de hát a valóságban kell élni...Amit írtál nagyon felelőtlenül hangzott.Épp az a lényege hogy ne rontsuk tovább az ország köztudatát.
Nekem nem tetszene, mert külföldi ünnep és mert szerintem nagyobb gondjaink is vannak, mint hogy legyen halloween.
20/L
" Nem. Akkor legyen itt Halloween, ha Amerikában is ünneplik Augusztus 20.-át, vagy Október 23-át."
Te hülye vagy. Az egyik egy természeti+vallási ünnep, a másik egy nemzeti. Ha majd mi is megünnepeljük a Hálaadást, akkor majd Amerikában is ünnepelhetnek Március 15-öt.
Augusztus 20 részben nemzeti ünnep, részben természeti. Hahó! Aratás, első kenyér! (betakarítási ünnepek más országban is vannak)
A Halloween NEM AMERIKAI ünnep, hanem kelta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!