Tudom hogy nagy hülyeséget csináltam? (Lent)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagy hülyesèg volt... nem gondolkoztam ezèrt kèrem a gyűlölködő kommentektől kìmèljetek! Na szóval pár hónappal ezelőtt egy baràtommal hülyèk voltunk ès megpróbáltunk lopni egy áruházból de lebuktunk. A kárt a helyszínen egyenlítettük azt mondtàk ennyi volt az egész. Persze volt két zsaru akik valamilyen igazolást írtak.Nemsoká egy vagy kèt rendőr megjenet az ajtónk előtt, hogy x-kor be kell menni ès vallomàst tenni vagy valami ilyesmi. Ez elèggè furcsa volt mert úgy volt hogy vège. Bementünk a vallomásainkat felvettèk azt mondták részletesen mondjuk el mi törtènt azèrt hogy nekelljen bemennünk a tárgyalásra. Erre jött a levél hogy be kell mennünk a tárgyalásra. Mire számithatok a tárgyaláson? Milyen hosszu lehet, miket kèrdezhetnek stb. Már sajnálom az egèszet. A válaszokat előre is köszönöm.2013. aug. 29. 02:43
11/15 A kérdező kommentje:
A vallomásról se én se a barátomék nem kértünk másolatot
2013. aug. 29. 19:21
12/15 anonim válasza:
Ügyvéd nem kell. Törv képviselő,azaz a szülő igen. Gondolom ott volt. Am a redőrségen beismerted,tettél vallomást. Ott felvették. Ezt nem kérted el. De am gondolom átolvastad, vagy a szülő, mert alá kell írni. Nah ezt adják tovább h kiszabják a büntetést. Azt ugye nem a rendőr teszi ez esetben. Ott ezt ismertetik, te elismered. Azt ennyi. Ott jön a kb megrovás, otthon a szülői fejmosás. Ha olyanok, max az eljárást megfizettetik.
1es vtam.
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönömszépen a választ. Megy a zöld kéz.
2013. aug. 30. 01:09
14/15 anonim válasza:
12-es
ne viccelj, én tudom ezt rosszul, hogy gyanúsítotti minőségben kötelező adni neki jkv-másolatot ingyen? még alá is kell írnia h átvette (ill. ebben az esetben törv. képv.)
15/15 anonim válasza:
Hol írtam h nem kell adni? Ott elolvassa, aláír. Adnak. De ha nem kéri nem erőltetik. Azt írtam ügyvéd nem kell. A képviselő, jelen esetben a szülő az kötelező. Ügyvédet kérhet, de ilyen ügybe fölös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!