Mit tehetek ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Van egy fiú, akivel barátok vagyunk. Nagyon, de nagyon szeretem őt. A korosztályában (17 éves) még soha nem ismertem olyan megértő, okos, türelmes, elfogadó és művelt embert, mint amilyen ő. Talán már szerelmes is lehetek belé. Ő is mondta, hogy kedvel (sőt, tetszem neki!). Viszont nem én vagyok az egyetlen lány barátja, akivel kapcsolatban így gondolkodik. Sőt, van egy lány, aki többet jelent számára. (A lány ugyanilyen. Többnyire fiú barátai vannak. De van barátja is. Éppen ezért kellhet inkább ő a fiú barátomnak?) Semmi bajom nincs ezzel a lánnyal. Csak az esik borzalmasan, hogy a fiú hülyít. Egyik nap odavan értem, másik nap szinte csak muszájból beszél velem. Ezzel a lánnyal pedig minden nap szívesen beszél. :( Nagyon féltékeny vagyok... Mondjam meg neki, hogy ne hülyítsen, hanem döntse el, hogy mit akar? Esetleg maga sem tudhatja?
Szia! :)
Én is ugyan ilyen helyzetben voltam. Pontosan ugyan ilyenben! Bármennyire is fáj, azt tanácsolom, hagyd azt a fiút. Nem érdemel meg téged! Van a világon még annyi helyes, kedves, aranyosa fiú akik odáig vannak érted, biztos vagyok benne! :) Csak annyira el vagy most szerelmesedve, hogy nem is figyelsz másra. Nekem is ez volt a baj, 7 ÉVIG !!!! :(
Az a fiú nyilvánvalóan csak élvezi a helyzetet, hogy több lányt szédít,gondolj bele, ha összejönnél vele, lehet, hogy nem tartana sokéig, mert kitalálná, hogy neki más kell.:/
Én azt tanácsolom próbáld meg elfelejteni, de ha nagyon nem megy, akkor ne vegyél róla tudomást, menj oda más fiúkhoz, próbáld meg féltékennyé tenni. ;)
(remélem tudtam segíteni, és jár a válaszomért zöld kéz :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!