Mi annak a naprendszeres újságnak (vagy folyóirat) a
címe vagy honlap címe, amelyet most reklámoznak a tvben?
Figyelt kérdés
Sajnos elfelejtettem a netes elérhetőségét mire gép elé kerültem.Azóta meg nem reklámozzák, olyasmi mint régen a Tudás fája volt. 690 Ft-ért hirdetik és naprendszer modell-t emlegetettek mellette (ajándéknak?) ? Minden lehetséges módon kerestem a google-ben de nem találtam. Előre is köszönöm aki tud segíteni. Szép estét !
Néztem német honlapokon. Ott nem lett vége az 52. számmal, hanem folytatódott és az 53. számtól Tellurium-ot lehet építeni. Már a száz valahanyadik számnál járnak.
2013. szept. 2. 00:42
12/21 anonim válasza:
Én a DC-s figura sorozatot "gyűjtöttem"(najó ez túlzás. megvettem az első 5 figurát és annyi), de az félbe is maradt. Mivel már többször belefutottam a magyar kiadók "félbehagyásaiba", ezért szeretném megkérdezni a csontvázas, forma 1-es és hajós újság gyűjtőit: Azokat a sorozatokat végig kiadták vagy félúton megálltak és mindenki megszívta? Mert fentebb írták, hogy igen ez a figurákkal ellentétben használhatatlan darabjaiban, de mivel itt a "limitált kiadást" olvastam, ezért bíznék abban, hogy a kiadó végre átáll arra, hogy kevesebbet ad ki, de azt végig(vagy ezis csak egy lehúzó reklámfogás...).
Hát a mágnes vonzza a napot, oszlopot, alaplapot. Szóval ez vas és valami sárga anyaggal be van vonva.
2013. szept. 30. 09:23
15/21 anonim válasza:
Az de durva. Na ezt nem gondoltam volna...
2013. szept. 30. 17:39
16/21 anonim válasza:
"" tömör sárgarézből "
Hát a mágnes vonzza a napot, oszlopot, alaplapot. Szóval ez vas és valami sárga anyaggal be van vonva."
Csak a fogaskerekek és a mozgó részek vannak tömör rézből.
2013. szept. 30. 20:33
17/21 anonim válasza:
A sárgarézzel csak az a bajom, hogy a weboldalon csak ez szerepel:
Ez a tömör sárgarézből illetve sárgaréz bevonattal készült, részletesen kidolgozott bolygómodell csodaszép és teljesen egyedi.
Szóval ez megint olyan átverés szagú.
2013. okt. 1. 08:26
18/21 anonim válasza:
"Ez a tömör sárgarézből illetve sárgaréz bevonattal készült,"
Miért lenne ez átverés? Benne van, hogy vannak alkatrészek, melyek tömör sárgarézből vannak és vannak olyanok melyeken csak bevonat van. (Ez utóbbiakat vonzza a mágnes)
2013. okt. 1. 18:42
19/21 anonim válasza:
Nem akarom túl ragozni, de miért nem lehet normálisan tájékoztatni az embert. Ne csak a porhintés legyen a kirakatban, hanem írják meg, hogy ezek mind vasból vannak, aztán kész. Meg azt is, hogy a teljes rendszer 52 számból áll, darabja 2500 Ft, így az egész 130eFt-ba kerül. De ez még a rendelő lapon sem derül ki egyértelműen. Sajna a mai világban ez a divat, hogy egy csomó lényeges dologról nem tájékoztatnak, csak az emelik ki ami pozitívum (lásd bankok, kereskedők). Csak ennyi.
2013. okt. 2. 07:35
20/21 anonim válasza:
"Meg azt is, hogy a teljes rendszer 52 számból áll, darabja 2500 Ft, így az egész 130eFt-ba kerül."
Azt joggal gondolták, hogy talán az emberek maguktól is ki tudják számolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!