Mi annak a naprendszeres újságnak (vagy folyóirat) a címe vagy honlap címe, amelyet most reklámoznak a tvben?
Kiegészítendő az előttem szólót:
Egy kis matek. 52 számból áll a lap. negyedévesre lehet előfizetni 9960 kemény magyar forintért, ez 4 számot tartalmaz, mivel kéthetente jelenik meg. 52/4=13 13*9960=12948 Szóval 104 hetet, két évet kell várni mire összejön a modell és közel százharmincezer forinttal leszel szegényebb, ha nem nő az előfizu ára. Ennél picivel olcsóbban megúszod és hamarabb hozzájuthatsz, ha egyösszegben kicsengeted az ebay-en: [link]
Egyébként az én szemem is felcsillant, de aztán utánanéztem. :-(
Forrás: [link]
Sziasztok ,
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és véleményeket is ! Engem nagyon érdekel a téma meg minden ami galaxis ,űr...de sajnos én is kicsit csalódtam mikor láttam az első csomagban mi található. Akkor inkább csak az újság kéne de nem ennyiért. Igaza van az Úr/Hölgynek aki a hosszú elemzést írta. Akkor már veszek valami jó kis Csillagászati könyvet ! Szép napot és még egyszer köszönöm !
Ez külföldön már rég lefutott dolog. Youtube-on is van video róla működés közben.
http://www.youtube.com/watch?v=2BhxyZfWLDE
Ebay-en se olcsó 117.000Ft. de ehhez nem jár magyar nyelvű újság
Nagyon szép a modell, csak egy kicsit drágának találom a dolgot. No meg kitartás is kell hozzá, hogy nehogy lemaradjon az ember egy számról. Tehát "ajándék"-nak nem annyira nevezném.
Mondjuk annyiban sántít a modell, hogy a bolygók nem kör, hanem ellipszis pályán mozognak, a Föld is télen mintegy 5 millió km-rel közelebb van a naphoz, mint nyáron. De technikailag a modellben ezt már nehéz lett volna kivitelezni. De ettől még nagyon szupi és élethű...
Kicsit drága...
Az alaplap tömör sárgaréz.
A bolygók ezüsttel vannak futtatva.
A fogaskerekek precíz kivitelűek.
Oké, százakárhányezer forint, DE nem egyszerre fizeted ki, hanem két év alatt, és a téma irán térdeklődőknek valóban hasznos, és szép segédeszköz.
Ja, igen, és vannak ennél ostobább gyűjtds-össze-mind témák. Például a gyilkolászásra nevelő akciófigurák.
És még csa nem is kötelező megvenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!