Fiúk! Ezek az állítások tényleg igazak? Kíváncsi vagyok.
1.Egy lányban a legfontosabb tulajdonság: őszinteség,jó humorérzék,természetesség,belevalóság?
2.Milyen stílusú lányt képzeltek el magatok mellé? sportos,csajos,szexis,extravagáns
3.Szóba se jöhet ha egy lány arrogáns/nagyképű,hisztis,tapadós,önállótlan?
4.A fiúk 59%-a odáig van a hosszú,kiengedett hajú lányokért,56%-uk pedig a barna hajú lányokat kedveli,tehát tulajdonképpen a hosszú barna haj bejövős?
ennyire lennék kíváncsi :)előre is köszönöm a válaszokat
(ezeket egy cikkben olvastam és gondoltam ha már annyira állítják,hogy igaz hát akkor nézzük meg. :)
Nos a többi fiú nevében nem nyilatkozhatok de én nem járkálok egy jegyzettömbel a kezemben és pipálgatom a tulajdonságokat hogy amelyik lánynál minden összejön arra és csak arra ráhajtsak.
F/15
1: őszinteség igaz nálam, de amúgy mindenkinél más, és amúgy ha vicces valaki akkor az egy jó pont.
2:nem gondoltam még bele sosem
3: Én nem bírom, bár ha valaki igen, akkor valaki igen
4: a haja mindegy, bár kiengedve jobb, mint fonva meg copfosan, meg stb. bár a kreppelt haj az nekem bejön
ez az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!