Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon 20/L vagy 20/N?

Vajon 20/L vagy 20/N?

Figyelt kérdés

Legtöbben ezt a két jelölést ismerik: 20/L v. 20/F. (Az "F"-en és az "L"-en van a hangsúly!)

De ma már láttam több helyen is, hogy 20/N. Nem tudom, szerintetek nem fellengzős ez egy kicsit? Mármint gondoltam rá, hogy én is jelöljem N-nel, de... Kicsit nagyképűnek tartanám magam, ha így jelölném 20 éves létemre. Hiszszen vannak, akik még a 30-asuk után is csak egy L-et tesznek, annak ellenére, hogy egyértelműen nem "lányok", hanem "nők", de mégis az "L" a megszokott jelölés.

Igazából csak a véleményetek érdekelne, mit gondoltok erről, milyen benyomást tesz rátok ez az "N" betű. :) Kissé bugyuta kérdés, de most ez valamiért foglalkoztat :)

És ti egy 20-as után valóban egy N-et tennétek? Ki dönti el, hogy lány, vagy nő vagyok? Az, hogy mennyire éretten gondolkkodok, vagy az életkorom? (az utóbbit nem tartanám helyesnek)

20/L, aki még nem érzi magát elég nőnek ahhoz, hogy "N"-nel jelölje a nemét, annak ellenére, hogy komolyan veszi az életet, háztartást vezet és menyasszony, de sokszor gyerekes és bolondos :)

2009. okt. 31. 00:12
 1/10 anonim válasza:
86%
Alapjában szerintem persze, hogy a gondolkodás a meghatározó, de itt talán lehetne a közösségi része is a hozzászólásoknak, gondolok itt arra, hogy ugyebár tegeződés, fiatalos hangnem, stb, akkor fura, hogy N-t ír valaki. Pasiknak könnyebb a dolguk, ott lehet fiú, meg férfi is az F-fel :)
2009. okt. 31. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, ki minek érzi magát. Én 25 leszek napokon belül, én nőnek érzem magam. :-)
2009. okt. 31. 00:31
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem L vagy, egy N nem tesz fel ilyen komolytalan kérdést
2009. okt. 31. 00:37
 4/10 anonim ***** válasza:

00:18 - Bocs, egy nő nem lehet fiatalos?

Számomra ott a különbség, hogy ki mennyire gondolkodik felnőttként, felelősségteljes-e abban, amiben kell, képes-e önállóságra, esetleg hanyag, mindig mástól várja a megoldást... stb.

2009. okt. 31. 00:37
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Hát ez felháborító. De én ettől szoktam herótot kapni.

16/F és 36/F

Hát most mégis hogy van ez? A 16 éves már férfinek hiszi magát, de a 36 meg még csak fiú? Ugyan már kérem.

2009. okt. 31. 01:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Én azért írok 20/N-t, mert nem érzem magam lánynak, nekem(!) az egyenlő a gyerekkel, és már 16 éves korom óta elég egyedülálló vagyok, komoly dolgokon mentem keresztül, így felnőtt nőnek érzem magam.

Szóval nekem marad így, automata így jött.

20/N :D

2009. okt. 31. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem ez hülyeség... 15 éves vagyok, évekig csak én gondoskodtam a tesómról, apám kitagadott, volt, hogy menekülni kellett, vert, stb... Ezekből kifolyólag azt hiszem, elég érett gondolkodásom van, egyes negyvenéveseket is felülmúlom, ráadásul nőies is vagyok, akkor írhatnám, hogy 15/N? Ne már. Nekem taszító, mikor 20 évesek írják, hogy nők. A felnőttség 24 éves kortól kezdődik különben is. :-D Egy ilyen oldalon még 40 évesektől is hülyén néz ki... Szerintem.

15/L, és az is marad :-P

2009. okt. 31. 10:55
 8/10 anonim válasza:
Bevezethetnénk, hogy a f = fiú, F = férfi :) Egyébként számomra édes mindegy, megértek mindent, P - pö*sös, M - muffos, stb...
2009. okt. 31. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Végül is, 18 elmúltam, menstruálok, nő vagyok biológiailag is, akkor meg? :D

20/N

2009. dec. 13. 13:30
 10/10 anonim válasza:
A 13 éves is menstruál. Biológiailag ő is nő, de gyakorlatilag meg még köze sincs hozzá...
2009. dec. 14. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!