Vajon 20/L vagy 20/N?
Legtöbben ezt a két jelölést ismerik: 20/L v. 20/F. (Az "F"-en és az "L"-en van a hangsúly!)
De ma már láttam több helyen is, hogy 20/N. Nem tudom, szerintetek nem fellengzős ez egy kicsit? Mármint gondoltam rá, hogy én is jelöljem N-nel, de... Kicsit nagyképűnek tartanám magam, ha így jelölném 20 éves létemre. Hiszszen vannak, akik még a 30-asuk után is csak egy L-et tesznek, annak ellenére, hogy egyértelműen nem "lányok", hanem "nők", de mégis az "L" a megszokott jelölés.
Igazából csak a véleményetek érdekelne, mit gondoltok erről, milyen benyomást tesz rátok ez az "N" betű. :) Kissé bugyuta kérdés, de most ez valamiért foglalkoztat :)
És ti egy 20-as után valóban egy N-et tennétek? Ki dönti el, hogy lány, vagy nő vagyok? Az, hogy mennyire éretten gondolkkodok, vagy az életkorom? (az utóbbit nem tartanám helyesnek)
20/L, aki még nem érzi magát elég nőnek ahhoz, hogy "N"-nel jelölje a nemét, annak ellenére, hogy komolyan veszi az életet, háztartást vezet és menyasszony, de sokszor gyerekes és bolondos :)
00:18 - Bocs, egy nő nem lehet fiatalos?
Számomra ott a különbség, hogy ki mennyire gondolkodik felnőttként, felelősségteljes-e abban, amiben kell, képes-e önállóságra, esetleg hanyag, mindig mástól várja a megoldást... stb.
Hát ez felháborító. De én ettől szoktam herótot kapni.
16/F és 36/F
Hát most mégis hogy van ez? A 16 éves már férfinek hiszi magát, de a 36 meg még csak fiú? Ugyan már kérem.
Én azért írok 20/N-t, mert nem érzem magam lánynak, nekem(!) az egyenlő a gyerekkel, és már 16 éves korom óta elég egyedülálló vagyok, komoly dolgokon mentem keresztül, így felnőtt nőnek érzem magam.
Szóval nekem marad így, automata így jött.
20/N :D
Szerintem ez hülyeség... 15 éves vagyok, évekig csak én gondoskodtam a tesómról, apám kitagadott, volt, hogy menekülni kellett, vert, stb... Ezekből kifolyólag azt hiszem, elég érett gondolkodásom van, egyes negyvenéveseket is felülmúlom, ráadásul nőies is vagyok, akkor írhatnám, hogy 15/N? Ne már. Nekem taszító, mikor 20 évesek írják, hogy nők. A felnőttség 24 éves kortól kezdődik különben is. :-D Egy ilyen oldalon még 40 évesektől is hülyén néz ki... Szerintem.
15/L, és az is marad :-P
Végül is, 18 elmúltam, menstruálok, nő vagyok biológiailag is, akkor meg? :D
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!