Ha elösször füvezek milyen hatásai lesznek?
Figyelt kérdés
sokaktól hallottam h mikor szívnak röhögőgörcs jön rájuk. ez mindenkinél így van? vannak más hatásai is?2013. aug. 27. 09:54
1/5 anonim válasza:
Látod a gondolatokat, érzed a zenét - persze mindez nem valami erős hallucináció, inkább csak hangulat. Mindent felnagyítva érzel, minden viccesebb, alkotni, beszélgetni van kedved, gyönyörűnek látod a körülötted lévő világot, de általában ellustulsz (a konyhába alig bírsz kimenni egy kis vízért). Ha túl sokat szívsz, vagy iszol mellé, akkor bealszol, vagy parázol: teljesen biztos leszel benne, hogy rosszul leszel, ami persze nem igaz, és ha erre emlékezteted magad (vagy egy barátod emlékeztet), gyorsan el is múlik. Túl sokat szívni egyébként is nagyon nehéz.
2/5 anonim válasza:
Nallam elsore semmi se volt csak kicsitt szedultem meg furan ereztem magam(nem volt jo erzes) aztan kb 3 adszorrakezdtem ugy igazán beállni
3/5 anonim válasza:
Hát nekem megvolt az a bizonyos röhögőgörcsös hatása :DD aztán meg azon nevettem, hogy hogyan nevetek :D és nagyon féltem a madaraktól. és nagyon szomjas voltam...azt hittem, hogy mindjárt kiszáradok, de amúgy baró volt :D
4/5 anonim válasza:
Amikor en fuveztem legeloszor, egy haverommal voltam. Kb 6-7slukkot beleszivtam,es elkezdtem nevetni tok hirtelen. Aztan o is fuvezett,o is elkezdett rohogni,es azt hittem hogy bantani fog,ahogy nezett ram meg rohogott, hirtelen sirni se tudtam pedig nagyon akartam,nem jottek a konnyek..Hirtelen lila koroket lattam magam elott,azt hittem, ott fogok meghalni..aztan utana 1-2percre ra mar rendesen sirtam, kiabaltam ki az autobol,stbstb.... aztan elmult a hatas, almos lettem,megnyugodtam....es haza vitt,mert persze o is megijedt, es nala is elmult a fu hatasa. Azutan mar csak 1x szivtam fuvet, akkor persze mar jobb volt,tudtam kezelni a helyzetet,tudtam mire szamithatok,megszoktam azt az erzest. Es az is volt az utolso. Ez kb 5-6eve lehetett,azota nem szivtam,22eves vagyok boldog 1gyermekes anyuka. Nem mondom hogy megbantam,mert fiatal voltam es ki akartam elvezni a fiatalsagom,de ha mostani gondolkozassal alltam volna elebe, sose probaltam volna ki. 22N
5/5 anonim válasza:
Ja es meg elozo vagyok:
Nem szabad ossze keberni az alkoholt a fuvel. Ha csak fuvet szivsz es be mesz pl egy buliba csak ki rohogsz mindenkit, jo kesved lesz.
De ha alkoholt iszol, azt se tudod hol vagy,mit csinalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!