Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Télleg igaz, hogy Inna meghalt?

Télleg igaz, hogy Inna meghalt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 20:24
1 2
 11/20 anonim válasza:
2009. nov. 14. 16:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

16:39!

ez júliusi interjú..

nem halt meg!!!!!

2009. nov. 14. 16:51
 13/20 anonim válasza:
86%
jah télleg akkor az egyik bar.-nöm okoskodott megint!!mostmár elhiszem hogy nem
2009. nov. 15. 20:49
 14/20 anonim válasza:
96%
Nem hiszem hogy meg halt de az hogy juliusban adott egy interjút attol méglehet hogy közben meg halt DE NEM HISZEM.Viszont a barátnőm mondta hogy meg halt egy autobalesetben de NEM HALT MEG
2009. nov. 20. 19:18
 15/20 anonim válasza:
100%

Ezt a www.inna.ro-ról szedtem le:

Concert INNA la cel mai luxos hotel din lume, Burj Al Arab – Dubai !

Sambata, 5 Decembrie, Inna a sustinut un concert in Dubai la singurul hotel de 7 stele din lume, Burj al Arab. Inna a fost invitata, ca artist principal, sa sustina acest concert alaturi de multi alti artisti si DJ celebri.

Aszöveg jelentése:

INNA hangverseny a világ legfényűzőbb szálloda, Burj Al Arab - Dubai!

Szombaton december 5-én Inna csak 7 csillagos szállodán tartott egy hangversenyt Dubaiban a világban, Burj Al Arab. Innát a fő művészként meghívták hogy támogassa ezt a sok másik híres művésszel együtt levő hangversenyt és DJsot.

Szóval egyértelmű hogy nem halt meg Inna!!!!!!De ha nem hiszitek el nézzétek meg ezt a weboldalt és fordítsátok le a szöveget bármelyik neten található fordítóval!!(A honlapon szöveg román)

2009. dec. 8. 17:41
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
ha felmentek wikipeda-ra...ott sincs kiirva hogy elt ettol-eddig.Ugyhgy tutira nem halott.
2010. jan. 6. 19:58
 17/20 anonim ***** válasza:
25%
Dehogy ish.Ki terjextette ezt a "mesét" annak szökjön ki mind a két xeme.hix most nem rég jelent meg a 10 minutes című zenéje:P
2010. máj. 21. 22:41
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
óh hogy döglött volna meg ..
2010. júl. 21. 21:49
 19/20 anonim válasza:
ELVILEG autóbalesetben meghalt és vannak akik el is hiszik de viszont a média kitalálta h keresnek egy hasonmást és mintha mise történt volna "Inna" énekel tovább, de mivel nem találtak ezért azt mondják Inna eltűnt.De könyörgöm ez egy hülyeség 2009 10.hóban kérdezted ezt azóta eltelt már majdnem 1 év és én csak most hallottam meg ezt a baromságot, tuti nem halt meg ezt is a lemezkiadó találta ki biztos h jobban fogyjanak Inna dalai...jah meg azóta rengeteg száma jött ki szóval....ááá...
2010. júl. 29. 15:43
 20/20 anonim válasza:
hát nem tom... sokan azt mondták hogy meghalt autóbalesetben... de hát az interjúról azt gondolom hogy nem halt meg de mégis nagyon rég nem láttam bármilyen számát a tv-ben... sztem már csinált volna pár klippet... de hát mit tom én!! nem is érdekel az egész... vagy meghalt vagy nem......
2011. jan. 19. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!