Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Télleg igaz, hogy Inna meghalt?

Télleg igaz, hogy Inna meghalt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 20:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%

Remélem igen!! :D Ha mégegyszer meghallom a HOT-ot falnak megyek.

Elnézést a fanoktól, de nap 24 órájában azt tudják bömböltetni a szomszédok.

2009. okt. 30. 20:28
 2/20 anonim ***** válasza:
74%

ha jól tudom még október 3.án XD

fáziskésés=)

2009. okt. 30. 20:31
 3/20 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem.

Szerintem megunta a hírnevet, összeszedett a no1 faszaslágerével egykis pénzt, azt' beadta hogy bedobta a pacskert.

Mint anno a Las Kechup. x)

xoxo

2009. okt. 30. 20:49
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
azt találtam csak neten,hogy autóbalesete volt,de NEM halt meg..ha meghalt volna,tele lenne vele a média,legalábbis biztos több cikk lenne stb.
2009. okt. 30. 21:16
 5/20 anonim ***** válasza:
30%
ki az az Inna????
2009. okt. 31. 07:47
 6/20 anonim válasza:
72%
Én úgy tudom túladagolta magát.Csak azért mondják, hogy balesete volt mert nem akarják hogy sérüljön az un. "hírneve".
2009. nov. 4. 12:50
 7/20 anonim válasza:
23%
Pusztulj meg ha ieneket mondassz Innáról!!! Ő 1 tehetség és sztem te nem vagy az úgyhogy fogd be!! Amúgy sztem se halt meg bár énis hallottam a barátnőimtől h autóbalesete volt és belehalt de a pletyka gyorsan terjed úgyhogy ez sztem csak az....ha így lenne akk már a csapból is az folyna....
2009. nov. 6. 15:28
 8/20 anonim válasza:
17%
Nem tudom ki csinálta ezt az oldalt de az elég hülye volt mert próbáltam először kommentárt írni de kiírta h csak akk lehet ha regisztrálok...oké regisztráltam de ezután sem engedte amíg nem ellenőriztem le h jó-e az email címem vagy mi a szart kellett csináni....már fogyott a türelmem dee megcsináltam.....ezután megint megpróbáltam írni de azt írta ki még nem telt el fél óra a regisztrálásom után....na ekkor lett elegem!!!......
2009. nov. 6. 15:34
 9/20 anonim válasza:
33%
hát már volt a temetése is szoval sajna igen,meghalt de sztem egy állat volt a hot imádom!
2009. nov. 14. 10:25
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
dehogy halt meg!!!nézd meg a hivatalos weboldalát..él és virul!
2009. nov. 14. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!