Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hányas lába van egy 18 éves...

Hányas lába van egy 18 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Mert venni akarok neki karácsonyra egy mamuszt és nem tudom milyet vegyek segítsetek nekem. Nem pontosan kérem a választ csak nagyjából hogy 38-40 vagy ilyesmi
2009. okt. 30. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
18 évesen már a legtöbb ember lába nem nő, azaz kb bármekkora lehet, amilyen méretben női cipőket árulnak. Nekem 13 éves korom óta 38-39-es lábam van, barátnőmé 41-es, anyukámé 35-ös, szóval bőven lehet variálni. Egyszerűbb, ha megkérdezed. Mondjuk a mamuszoknál tényleg nem kell hogy pontos legyen.
2009. okt. 30. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:

nézd a magasságát

ha 160 cm, akkor ne vegyél neki 42-es méretűt

2009. okt. 31. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:
olyan 168 körüli
2009. okt. 31. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Mázlid van, mert ehhez a magassághoz nem tartozhat túl sok méret, maximum úgy 37-től 41-ig.
2011. máj. 20. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.