Hogyan lehet átkot mondani valakire?
Van egy vagyis két ember aki ellopott tőlünk valamit. és én ezért szeretném egy kis átokkal megbünteni.
nem tudom kik voltak de szeretném őket megbüntetni.
valaki segítsen.
már volt ilyen kérdés...
Ember, a modern korban élünk nincsenek átkok
ha elloptak tőletek valamit szóljatok a rendőrségnek
Avada Kedavra - halálos átok
Crucio - kínzás átok
de vigyázz, mert ha használod, életfogytig az Azkabanba kerülsz xD
de am nem láttad a Harry Pottert? xD
mikor még egy pizzériában dolgoztam, a főnököm összehaverkodott egy sámánnal. egyszer történt, hogy kitalálta főnököm, hogy az épp szabadnapos pultos lány ex barátját el kéne átkozni, mert milliós hitelbe rángatta a csajt, és kiszúrt vele, és a csaj meg fizetheti a hitelt, mert megbízott benne. a másik pultos csaj aki ismerte a srácot, akit átkozni kellett és főnököm ismerte még, ők segédkeztek az átokszórásban, én csak megfigyelő voltam. úgy történt, hogy a sámán felírt minden dolgot egy papírra, amit csak tudni lehetett Tibiről. koncentrált a srácra, azt mondta hogy sikerült bemérnie, és ezután elégette a papírt és mondta főnökömnek, hogy húzza le a hamu a wc-n. főnököm megtette , majd visszaült hozzánk az asztalhoz. ezután egyszer csak felkiáltott, hogy a pultos csaj homlokán van egy koromfolt. tényleg volt rajta, aki ránézett főnökömre, és ő is mondta, hogy az ö arcán is van egy koromfolt. a sámán csak mosolygott, én meg csak néztem meglepődve. mondom a sámánnak, hogy: te, ez mit jelent?
azt mondta, hogy sikerült elátkozni az embert és hogy a koromfolt egy jel olt az ördögtől, hogy pokollá teszi az életét. Jót röhögtünk. egy hét múlva egyszer csak jött a hír, hogy Tibi, aki el lett átkozva autóbalesetet szenvedett azzal az autóval, aminek a részletét a pultos csaj volt kénytelen fizetni, és totálkár lett Tibi is és a kocsi is! Na azóta kezdek hinni ebben az egészben. ha véletlen volt minden, akkor eléggé furcsa véletlenek vannak a világon! Sámán azt is mondta, hogy bárki tud átkozni ezzel a módszerrel, a legjobb módja az, ha fénykép hátuljára leírjuk az áldozat főbb tulajdonságait, néhány percig gondolunk rá erősen, a gyertyafény mellett, és ezután elégetjük a fényképet, majd eltüntetjük a hamvakat. csak akarni kell, hogy valami rossz történjen vele. de hozzátett, hogy az egyensúly elve érvényesülhet, és soha nem lehet tudni, hogy milyen következményei lesznek arra, akik az átkozásban részt vesznek. Volt Főnököm azóta elvesztette a pizzériáját, tartoznak neki fél millióval, és nem tudja fizetni a kölcsöneit. a másik pultos lány pedig, aki részt vett az átkozásban, pedig akart venni egy kocsit és 3 hónapra eltűnt a befizetett milliós önrész a bank felé, ami elég rosszkor jött ki neki!
Szóval jól gondold meg , hogy belefogsz-e, de elméletileg ha már ártott neked az akit el akarsz átkozni, akkor neked nem származhat belőle már károd a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!