Laknál Oroszországban?
Nemrég jöttem haza onnan,3 hetet voltam kint.
Nem hiszem,hogy szívesen kint laknék,mivel eleve nem beszélem jól az oroszt,ők meg azon kívül semmit. Tényleg,bementem egy Westend 3X-osába és senki,ismétlem senki nem beszélt angolul.
Ráadásul olyan nagy a szennyezettség,mivel mindenki cigizik és mindenki autóval jár. Plusz hogy őszinte legyek,nem találkoztam egy olyan orosszal sem,aki ne lett volna büdös.Szóval higiénia 0,heti 1X ha fürdenek...
Ja és előbb-utóbb meghalnék,mivel szörnyű állapotban vannak az utak és őrültek a sofőrök. Csoda,hogy ezt a pár hetet túléltem. Bár nem sokon múlott...
'istenem' ?! Szólítottál??
Kedves kérdező!!! Nem tudom, hogy min akadtál ki ennyire, de ha én pl. az eszkimókat hoztam volna fel, akkor is így reagáltál volna rá??? Vagy akkor még igazat is adtál volna nekem???
Ahogyan neked most nem tetszett, hogy a romákat említettem meg, úgy nekem sem tetszett, hogy az egyik válaszoló lebüdősőzte az oroszokat!!!
Ennyit erről :-)
A 11:37-es válaszolónak írom, hogy ott nem -15, -20 fok van 1-2 hónapig, hanem -30, -40 fok 4-5 hónapig. A mért leghidegebb hőmérséklet -64.4 fok, a mért legmelegebb pedig 38,4 fok, mégis 269 000! állandó lakosa van.
forrás: Wikipedia
Egyébként zöld kezet adtam neki, mert én is szeretem Oroszországot és igaza van, hogy mi alapján szólnak le egy komplett népet. Gondoljanak bele, hogy mi mindent értek el az oroszok tudomány, matematika, sport, űrkutatás terén.
(A 10:45-ös voltam)
Utolsó: igazad van. Én azt a -15 - -20 °C-ot nem épp Jakutszk-ra értettem, hanem úgy általában, mert azért nem minden településen van '-30, -40 fok 4-5 hónapig'.
Bocs, ha valamit elírtam, nem néztem utána annyira wikipédián a városnak.
Amúgy sem mennék oda lakni, rettentő, hog milyen hideg van ott :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!