Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szívesen laknál tanyán, vagy...

Szívesen laknál tanyán, vagy egy nagy birtokon, távol a világ zajától?

Figyelt kérdés
Több emberrel összeköltözve,boldogan éldegélni,állatokat tartva,növényeket termesztve!Lenne kedved az ilyesmihez.

2012. szept. 23. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
lényegesen nyugodtabb a világtol elzárt élet de úgy is lennének surlodások az emberek közt szóval az se lenne a béke szigete... de amúgy igen, lenne kedvem egy ilyenhez. volt már, hogy majd 1éven keresztül nem neteztem nem telefonoztam nem olvastam ujságot de még csak TV-t sem néztem és teljesen jól megvoltam, szóval ez sem hiányozna. az más kérdés, hogy alig értek a földműveléshez és még ugyse az állattenyésztéshez :-)
2012. szept. 23. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha jönne az is, akit szeretek, igen...
2012. szept. 23. 12:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem kellene feltétlenül állatokat tartani,és növényeket termeszteni.Lehetne például "művésztanya" is,ahol alkothatnának a művészek,lehetne klassz parkosított területeket csinálni,tavat,kis kiülőket,kialakított grill sütő,így nagy partikat is lehetne csinálni.Folyamatosan lehetne fejlesztgetni.Nagyon sokba kerülne,ezért gondoltam,hogy jobb lenne,ha többen összegfognánk.Bár ez egyenlőre csak elméleti kérdés,csak egyszer olyan jó lenne megcsinálni.
2012. szept. 24. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!