Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Első nap aközép suliban...

Első nap aközép suliban nagyon izgulok:S milyen leszM mit csinálunk majd,? )

Figyelt kérdés
.

2013. aug. 25. 12:10
 1/6 anonim válasza:

ha idegeskedsz attól jobb nem lesz..de úgyis fogsz,mint mindenki:D első nap után meg fogsz könnyebbülni hidd el.. én tavaly estem át ezen. majd írd meg milyen volt.puszi:)

16L

2013. aug. 25. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Bemutatkozás, ismerkedés egymással meg a tanárokkal, elmondják a tanév programját, körbevezetnek az iskolában aztán úgy dél körül mehettek haza. Én már kétszer is túlestem rajta, mindig ez volt:D Izgulni meg tényleg nem kell de ezt úgyis hiába mondom:D
2013. aug. 25. 12:38
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat!:)

Puszi:)

2013. aug. 25. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:

De cuki vagy, hogy ezen izgulsz, kis elsős, haha :D

csak viccelek, én tavaly estem át ezen... egy tanácsom lenne, hamar érj be a terembe ha jó helyet akarsz magadnak találni, mert én megszívtam ezzel. :)

2013. aug. 27. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell izgulnod, az első nap lesz a legkönnyebb! Akkor még mindenki kedves, barátságos! Én inkább az ez utáni napoktól félnék! De ne aggódj, mindenki túlélte, te is túlfogod! Max te leszel az iskola Hisztis Mirtilje!
2013. aug. 27. 12:23
 6/6 anonim válasza:
Legyél nyitott, mosolyogj, kérdezz, ne félj jelentkezni, stb.:D Ismerkedni fogtok amúgy nagyrészt, sőt nagyjából az egész hét, meg talán még a következő is csak ilyen ismerkedős lesz, de tanára válogatja, nálunk is volt, aki első órán megtanított valamit, második órán feleltetett (én voltam a szerencsés:DDD). Én is tavaly éltem át, az én tapasztalatom, hogy hogyha nem vagy elég nyitott, a többiek se nagyon fognak érdeklődni irántad.:D Nagy levegő, aztán csak ügyesen!;) És tényleg, írd meg, hogy milyen volt!:D
2013. szept. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!