Miért kell kiutálni azt a lányt a suliban akinek nincs pénze szépen öltözni?
Rollam van szó! Nagyon-nagyon szegények vagyunk. Szertnék jól öltözni van is stílusom de nem tudok 1 pólót se venni mert csóró vagyok!
Miért kell emiatt kiközösíteni???
Sajnos ilyen világot élünk, a ruha teszi az embert.
Főleg ha nagyvárosban élsz.
Igen, talán abban a korban a legszemetebbek a csajok. Fiúk azért annyira nem szemetek, vagy ők is? Nekem is voltak szegény osztálytársaim (szegényebbek, mint én, pedig én se vok gazdag), de őket nem közösítettük ki, hacsaknem f*szfej is volt mellé.
Előző: Kisebb városban sztem jobban ez megy, pl. Pesten nem nagyon nézik ki sztem a szegényebben öltözködőket, pl. 8. kerben sok szegény van, s nem hiszem, h pont ezért b*szogatnák, sőt ezeket sztem nem is piszkálják. Egyébként turiból tök jól fel lehet öltözni.
Merre laksz kisleány, közeli helyet, ha falu, vagy kisváros, vagy nem akarod, h kitudódjon.
Én 14. kerületbe jártam, elég szegények voltunk akkoriban. Azért innen onnan kapott ruhákkal átvészeltem, illetve később elkezdtem dolgozni iskola mellett részidőben, és akkor már telt egy-egy darabra.
Szerencsére nálunk (a mi osztályunkban) ezért nem ment a kiközösítés, pedig voltak jobb módúak is az osztályban. Sőt gyakran azzal "vágtunk fel" egymásnak lányok, hogy mennyire olcsón vettünk valamit vagy hogy piaci és milyen jó!
Fel a fejjel, húzd ki magad, ők csak a szép ruháik miatt néznek ki jól mert gonoszak, és az senkinek sem áll jól.
Ennyi idősen vállalhatnál valami kis diákmunkát, amiből, ahogy írtad a jó stílusoddal egy-egy ruha megvásárlásával is szuperul feldobhatnád a megjelenésed, ők meg majd megpukkadhatnak a drága, de esetlegesen ízléstelen gönceikben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!