Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kell jól puskázni suliban?

Hogy kell jól puskázni suliban?

Figyelt kérdés

2013. jún. 5. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Úgy,hogy a tanár ne vegyen észre.:D
2013. jún. 5. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:
mint pl. ?
2013. jún. 5. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Elsőé a pont :D

Ha jófej az előtted ülő, és a tanár nem szokott mászkálni, akkor kérd meg (mármint az előtted ülőt), hogy hadd ragaszd fel a puskát a széke hátuljára. Rakja föl a pulcsiját a támlára, amikor a tanár osztja a lapokat, aztán vegye fel, vagy rakja arrébb.

2013. jún. 5. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok,én füzetből szoktam,nagy a lebukás veszély,de amikor ráérek akkor kis papírokra írom:D és még telefonnal is szoktam,talán ez a legbiztonságosabb:D
2013. jún. 5. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a klasszikus, kis cetli a feladatlap alá módszer jött be a legjobban, mert nem kell a pad alá meg máshova nézegetni így nem olyan feltűnő. Eddig csak 1szer buktam le vele.

Haverom ha jó idő van a combjára szokta celluxozni a puskát aztán ha nem figyelnek felhúzza a térdnadrágja szárát.

2013. jún. 6. 12:44
 6/8 anonim válasza:
ugyan...én maradok a legegyszerűbbnél..felírom a kezemre/padra..első sorban ülök de sose veszik észre még akkor se ha ott áll az orrom előtt..:D
2013. jún. 6. 21:31
 7/8 anonim válasza:

Ha még aktuális a kérdés:

Ha lány vagy : akkor vegyél fel szoknyát aznap (neylon harisnyával) és rakd a harisnyába a kis papírra írt puskát olyan magasra, hogy a szoknya "biztonságosan" takarja, és húzd fel picit a szoknyád amikor szükség van a puskára :D

2014. okt. 28. 20:58
 8/8 anonim válasza:
( előző vagyok) Kipróbált, bevált módszer :D
2014. okt. 28. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!