Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A graffitizéshez milyen...

A graffitizéshez milyen engedély kell, és hol kell kérnem?

Figyelt kérdés
falra

2013. aug. 25. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen engedély nem létezik, közterületen akárhova csinálod büntetik, ha valaki megkér hogy csinálj a szobájába valamit vagy fizet érte akkor persze csinálhatsz, meg a saját házadat is össze fujhatod, DE vannak "Legál" helyek ahova szabad fújni és nem visznek be érte, ezt a saját városodban kell kitudni hol van. Meg ha van olyan elhagyatott ház amit senkisem használ és lebontásra vár akkor nyugottan lehet oda szerintem, persze ez már nem legális. Tehát ilyen, hogy "graffiti engedély" nem létezik :D.
2013. aug. 25. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező (és válaszoló)!

Magyarországon mindössze néhány legális fal található, ahol nyugodtan fújhatsz: Bpesten Szemeretelep, Filatorigát; Szegeden a rendőrség által kihelyezett kis kb. óriásplakát-méretű felületek, Kecskeméten szintén van egy kisebbfajta legális felület egy lakótelep közelében, Békéscsabán a vasút mellett található egy viszonylag hosszabb betonkerítés, Szolnokon pedig több helyen lehet törvényesen festegetni.

Mindenféle egyéb helyen ,így a félig-meddig lepusztult, elhagyatott házak festése illegális.

Ha érdeklődsz településed polgármesterénél vagy jegyzőjénél, de úgy általában bármilyen felület tulajdonosánál, lehet, hogy engedélyezik a festést, hozzáállás kérdése. Én mindenesetre csináltam engedély-nyomtatványt, anélkül sehova nem fújok. Szóval létezik: ha csinálsz egyet...

2013. aug. 27. 13:26
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi :D
2013. aug. 28. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Pécsett a vasútnál igen nagy felületre leet fújni.
2013. aug. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!