Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utcazenéléshez milyen engedély...

Utcazenéléshez milyen engedélyre van szükségem?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy jövő nyáron kiállnék utcazenélni 16 éves leszek akkor és tudok gitározni, énekelni, a minap láttam egy kb. velem egyidős lányt az utcán ugyanígy gitározni-énekelni és kedvet kaptam hozzá. Vesztenivalóm nincsen vele, csak nem tudom milyen engedélyekre lenne szükségem ahhoz, hogy kiállhassak. Az önkormányzathoz kell fordulnom? Valakinek esetleg tapasztalata van ebben?

2013. aug. 21. 11:49
 1/3 anonim válasza:
hol laksz hogy pénzhez juthatsz utcazenélésből?
2013. aug. 21. 14:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Badacsony mellett egy kis faluban. Nyáron rengeteg erre a turista a Balaton miatt.
2013. aug. 21. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

itt azt írják hogy az önkormányzatnál kell érdeklődni mint ahogy te is írtad.

de hogy Badacsonyban konkrétan lehet e és hol azt nem találtam meg amjd megmondják az önkormányzaton

2013. aug. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!