Utcazenéléshez milyen engedélyre van szükségem?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy jövő nyáron kiállnék utcazenélni 16 éves leszek akkor és tudok gitározni, énekelni, a minap láttam egy kb. velem egyidős lányt az utcán ugyanígy gitározni-énekelni és kedvet kaptam hozzá. Vesztenivalóm nincsen vele, csak nem tudom milyen engedélyekre lenne szükségem ahhoz, hogy kiállhassak. Az önkormányzathoz kell fordulnom? Valakinek esetleg tapasztalata van ebben?2013. aug. 21. 11:49
1/3 anonim válasza:
hol laksz hogy pénzhez juthatsz utcazenélésből?
2/3 A kérdező kommentje:
Badacsony mellett egy kis faluban. Nyáron rengeteg erre a turista a Balaton miatt.
2013. aug. 21. 16:52
3/3 anonim válasza:
itt azt írják hogy az önkormányzatnál kell érdeklődni mint ahogy te is írtad.
de hogy Badacsonyban konkrétan lehet e és hol azt nem találtam meg amjd megmondják az önkormányzaton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!