Milyen jogon veszi el az állam a fizetésem 64%-át mindenféle adók és egyebek címszaván és mit kapok én ezért?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 11:49
1/4 anonim válasza:
Jogos a felháborodásod! Ha ezért a hatalmas pénzért, amit elvesznek tőlünk, széleskörű szociális juttatások, ingyenes oktatás (alaptól felsőfokig), világszínvonalú egészségügyi ellátás, korszerű tömegközlekedés járna, akkor azt mondom, hogy megéri. Mint ahogy Skandináviában van. Na de nálunk? Bezárják az iskolákat, a postákat, a kórházakat, a vasútvonalakat, ami meg működik közszolgáltatás címszó alatt, hát az gyakran kritikán aluli színvonalú (lásd. MÁV). Most akkor tényleg, miért is fizetek én adót?
2/4 A kérdező kommentje:
És akkor még nem is beszéltem arról, hogyha kézhez kapom azt a megmaradt 36%ot akkor még abból is kifizetek mindenre 25% ÁFÁt, kocsiról már ne is álmodjak, mert súlyadó, égekben a benzinárak, biztosítás, átírási költség stb., marad a tömegközlékedés.
2009. okt. 30. 12:36
3/4 anonim válasza:
Csalás, lopás, bűnözés, feketemunka... Csak így lehet létezni!
4/4 anonim válasza:
Szegény Sztojkáékat, Kolompárékat, Oláhékat el kell tartani valamiből, hiszen ők nem dolgoznak. A politkusnak is új jacht, és helikopter kell... Ezért dolgozunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!