Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Terhes vagyok a mit tegyek?

Terhes vagyok a mit tegyek?

Figyelt kérdés
A srácba - akitől van - már régóta szerelmes vagyok és egy részeg esténk következménye lett a terhesség. Ő nem viszonozza az érzéseimet és az abortusz mellett áll. Én nagyon nem szeretném elvetetni a babát, abba belerokkannék, de a srác gyűlöl engem. Mit tegyek, hogy meggyőzzem? 19/L
2013. aug. 23. 23:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Tudom, felelőtlen dolog volt és hibáztam... de emberből vagyok, ahogy mindenki más is annyi különbséggel, hogy felvállalom a hibáimat.

Ma reggel mentem először dokihoz és ott megállapították, hogy már a 13. hétben járok (a tünetmentesség miatt nem vettem észre) így már nem lehetséges az abortusz és őszintén... én ennek nagyon is örülök.

Az abortusz egy legális lehetőség a gyilkolásra, semmi más.

Az apától nem várok házasságot, sem együttélést sőt még együtt járást sem, csak annyit kérek tőle, hogy ismerje meg a gyerekét és szeresse. Én is apa nélkül nőttem fel, örültem volna neki, ha ennyit megtesz értem, de őszintén, nélküle is megvagyok mert anyukám szeretetben nevelt fel és úgy gondolom jó emberré tett. Ha fele annyira leszek jó anya mint ő akkor semmi probléma nem lesz itt...

Az eltartása nem fog különösebben problémát okozni, egész jól fizető állásom van és már egy éve a barátnőmmel lakom, aki csecsemőgondozónak tanul így nem lesz teher az ő számára sem - sőt még örül is neki.

2013. aug. 24. 15:43
 12/20 A kérdező kommentje:

És sértő az a feltételezés, hogy azért tartom meg a babát, mert hozzá akarom kötni magam a fiúhoz.

Úgy gondolom, ha már növekszik bennem egy élet esélyt adok neki hogy megpróbálkozzon vele, nem fogom megfosztani ettől a lehetőségtől...

2013. aug. 24. 15:46
 13/20 A kérdező kommentje:

"Úgysincs még olyan stádiumban, hogy gyereknek lehessen nevezni... ilyenkor felesleges kötődni hozzá."

Nézd meg a "Néma sikolyt" a youtube-on és akkor mond, hogy nem ölöd meg őt vagy, hogy nem lehet gyereknek nevezni...

Amúgy meg voltál már terhes? Mert szerintem nem, ha úgy gondolod nem lehet hozzá kötődni már az első pillanattól kezdve amikor megtudod, hogy jönni fog...

2013. aug. 24. 15:56
 14/20 anonim ***** válasza:

#9 vagyok.

nezd valoban a Te dontesed. Felelösséget vállani is egy döntés, forumon irkálni róla könnyebb mint csinálni. Remélem ha terveztél továbbtanulni(ami nagyon ajanlatos manapság!), emiatt nem adod fel.

Azt gondolom tudod, hogy a sráctol jó 18 évig jar 'Neked' gyerektartas, ami tök jogos, legalabb annyi felelössége van, mint Neked, és erröl azért nem mondanék le a helyedben, akkor is, ha kb. el tudom képzelni mit érzel ezzel kapcsolatban. Nem azt mondom, azonnal hajtasd be rajta, de ez az erkölcsi ÉS jogi vonzata a dolognak - igy is elég nehéz gyereket nevelni. Nem tudok jogi részleteket.

Azt folyton hallom, hogy pasiként jol lehet gyerekkel csajozni söt kiskutyussal is, de fordítva...?

Nagyon kiváncsi vagyok, hogyan reagált, ha megtudja... a fentiek miatt nyilvánvaló, hogy az ügy neki sem 'piskóta' (ha tudja, vajon eszik-e v isszák a gondolkodást.)

2013. aug. 24. 20:28
 15/20 anonim ***** válasza:

"Ma reggel mentem először dokihoz és ott megállapították, hogy már a 13. hétben járok"

Akkor mióta tudod, hogy terhes vagy? És miért nem tudod, hogy hány hetes? Egy részeg éjszakáról írtál. A dátumra sem emlékszel, vagy azóta fűvel, fával? Biztos, hogy ő az apa.

Itt azt sugallod, hogy egy véletlen baleset volt a dolog, de nem tudod mikor történt? Az orvostól tudod, hogyx hány hetes? Valami itt nagyon sántít!!!!!!!!!!!!!

2013. aug. 24. 20:33
 16/20 anonim ***** válasza:

A "Biztos, hogy ő az apa" mondat végéről lehagytam véletlen a kérdőjelet.

Biztos, hogy ő az apa?

2013. aug. 24. 20:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Vagy direkt nem mentél dokihoz, hogy késő legyen?
2013. aug. 24. 20:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Ezeket az abortuszos propagandafilmeket én ugyan nem fogom megnézni. Inkább hallgatok a logikámra.

Azért értelmetlen kihordani egy gyereket, hogy utána olyan körülmények között szenvedje végig a gyerekkorát, ahol nélkülöznie kelljen az anyjával, aki nem tud neki megadni mindent, amire szüksége lenne. Illetve még apa sem támogatná.

Egy keserű gyerekkort jobb megelőzni.

2013. aug. 24. 20:50
 19/20 anonim válasza:

Nagyjából egyet is értek az előttem szólókkal.

A másik: ugye felelősségről stb van szó

csak feltűnik hogy kimarad a havi?!

Vagy van tipped!!!magadtól is hogy hetekben hol jársz

Csak hogy tudd: hogy 12. hét genetikai uh stb ...ha már a gyerekről van szó...

2013. aug. 24. 23:15
 20/20 A kérdező kommentje:

Az orvoshoz szédüléssel mentem... terhesség lett belőle. A havibajom rendszeresen megjött, hányingerem nem volt, és nem is feszült a mellem. Ezt tünetmentességnek hívják.

Számolgatni meg nem számolgattam, valahogy sokkos állapotban nekem nem megy a gondolkozás...

2013. aug. 25. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!