Terhes vagyok a mit tegyek?
Hát, aki részegen, buliközben terhes lesz olyantól, aki nem is szereti, az nem biztos, hogy elég felnőtt az anyasághoz.
Ne győzd meg. Szerinted milyen házasság lenne abból, ha már most gyűlöl? MInek feküdtetek le, ha gyűlöl? Kinek lenne jó, ha összeházasodnátok, aztán elválnátok ronda körülmények között? Mert harmonikus kapcsolat így kizárt. A gyereknek tuti nem lenne jó.
1, Igen elismerem, hogy felelőtlen voltam, de ki gondolná, hogy tabletta mellett terhes lesz az ember?
2, Azóta gyűlöl, hogy elmondtam neki, hogy terhes vagyok és meg szeretném tartani.
3, Házasságról nem volt szó. Én se, ő pedig pláne hogy nem lenne benne.
Akkor miről akarod meggyőzni, ha nem házasságról?
A baba megtartása a te döntésed.
A baba kettőnké, és nem szeretném, hogy apa nélkül nőjön fel. Tapasztaltam és nem éppen kellemes helyzet.
Csak annyit akarok, hogy fogadja el a gyerekét és szeresse. Ez olyan lehetetlen kérés? :(
Nem tudom mégis mit vársz most. Egy felelőtlen bulis b*szásból teherbe estél egy olyan embertől, aki leszar téged és nem élne veled együtt. Valószínűleg ő sem tervezte a gyereket, szóval nem fogod meggyőzni semmivel, hogy vállalja be.
Az egyetlen logikus döntés az abortusz. Úgysincs még olyan stádiumban, hogy gyereknek lehessen nevezni... ilyenkor felesleges kötődni hozzá.
Tanulsz v dolgozol? Szuleid tartanak el? Mondtad mar nekik?
Feltetelezem, meg nem keresel valami jol, es a srac se. Felek, egy gyerek a szegenysegbe taszit, pl. nem tudsz tovabbtanulni. A korulmenyeket persze mi nem ismerjuk.
En megprobalnam idosebb baratokkal v orvossal megbeszelni, mit javasolnak. Ha nem veszelyes, attol tartok, en is az abortusz mellett vagyok, de ertheto hogy ez faj. Lehet, h sokat kell beszelgetned rola, amig foldolgozod, pszichologus v hasonlo ember is segithet- ilyenkor ezt nem fizeti a tb?
Az erzelmi problema nyilvan a szerelem, es valamiert ugy erzem, az onbizalmad sem lehet hatalmas (bar ez a legtobbekre igaz, de neha kell). Ez a szerelem majd elmulik, es jon jobb:) akkor sokkal szebb lesz gyereket vallalni. Ja, es gumi nelkul egyeszakas kaland... egyikotok sem lehet olyan nagyon erett- meg ha tablettaztal is, ez felelotlenseg- betegseget nem kaptatok el egymastol?
Most őszintén; ő nem akarja te meg próbálod meggyőzni hogy jó lesz ez. Neki valószínűleg ez nyűg, ráeröltetés. Gyerek miatt meg összejönni...nem is tudom hogy hogy gondolod. Lehet naív vagyok de ne a gyerek miatt akarj családot hanem pl mert anya apa szereti egymást és ezt akarják...nálad ez most nem áll fent. Akkor meg?! Még megteheted hogy megtartod magadnak a babát de akkor meg felkészülni kell arra h valószínűleg nem fog foglalkozni a gyerekkel...ez se neki se neked nemlesz jó. Na meg persze lehet elég mérges lesz rád mivel ráerölteted hogy gyereke lesz.
A másik része, amit előttem is írtak hogy miből tartod el neveled fel és hol... Én a helyedben max csak akkor tartanám meg ha minderre fel lennék készülve és nem valaki pl szülők terhére csinálom ezt az egészet És mondom ezt úgy hogy én is várandós vagyok,de egészen mások a körülmények.
Hányadik hétben vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!