FONTOS ÉS SÜRGŐS! Tudtok fairy tail-hez hasonló animét ajánlani?
Figyelt kérdés
bármilyen természetfeletti harcolós jöhet csak azért egy 20 rész minimum legyen és legyen story ne csak sablonból álljon az egész (naruto,bleach,naruto sp,ao no exorcist,black cat-láttam) és volt aki a one piece ajánlotta egyáltalán nem érdekel
előre is köszönöm!
2013. aug. 23. 20:39
11/14 anonim válasza:
Azért kíváncsi vagyok.hogy miért csak sablonból áll a Fairy Tail?? Szerintem nagyon jó a story és nem is az az erőltetett,vontatott fajta...
12/14 anonim válasza:
én is nagyom szeretem annak ellenére hogy kicsit gyerekes.
13/14 Mell R. Ákos válasza:
A Fairy Tail messze nem sablon, a ti véleményetek nem jelenti azt, hogy teljesen igaz amit írtok. De itt legalább nem a SAO-t szidják, kicsit idegesítő hogy 10/9 ember leszidja a SAO-t csak mert az utolsó fele rosszabb. Mindegy.
Amúgy szerintem a Haiyore Nyaruko-san! egy jó anime, 2 évados (Második évad: Haiyore Nyaruko-san! W) mindkét évad 12 részes.
14/14 Zsiros Annamária válasza:
Full metal alchemist brotherhood
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!