FONTOS ÉS SÜRGŐS! Tudtok fairy tail-hez hasonló animét ajánlani?
Figyelt kérdés
bármilyen természetfeletti harcolós jöhet csak azért egy 20 rész minimum legyen és legyen story ne csak sablonból álljon az egész (naruto,bleach,naruto sp,ao no exorcist,black cat-láttam) és volt aki a one piece ajánlotta egyáltalán nem érdekel
előre is köszönöm!
2013. aug. 23. 20:39
2/14 anonim válasza:
Amúgy az FT ugyan az a sablon.
Inuyasha, Hunter x Hunter, Katekyo Hitman Reborn, Gintama, D.Gray-Man, Toriko, Dragon Ball/Z/GT, Ixion Saga DT, Attack on Titan.
4/14 anonim válasza:
"tory ne csak sablonból álljon az egész"
A fairy tail pont csak sablonból áll, de te mégis ahhoz hasonlót kérsz. Akkor most hogy van ez?
5/14 anonim válasza:
Szerintem nézd meg a Rave Master, azt is a fairy tail mangakája írta.
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm amiket írtatok^^ és akik arról panaszkodnak h a fairy tail egy sablon azoknak üzenem h nem azt kérdeztem h ez sablon e vagy sem, hanem h ajánlanátok e hasonló animét de azért köszi h megosztottátok velem a mindent tudásotokat;D
2013. aug. 30. 22:57
7/14 anonim válasza:
Nem azért írta senki hogy kioktasson, hanem hogy ne írj ellentmondásost a kérésedben.
Ez kb olyan mintha azt írnám, hogy ajánljatok már hasonlót a feketéhez, de fehér legyen.
8/14 anonim válasza:
Fairy Tail OVA !!!!! Nagyon jó bár egy kicsit ecchis de attól még nagyon jó én még nem néztem de de amikor láttam az előzetest akkor eldöntöttem hogy megnézem szerintem feltétlenül nézz bele hátha meg tettszik :) remélem segítettem
9/14 A kérdező kommentje:
megnéztem az ova-t hatalmas volt xddd köszi^^
2013. szept. 9. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!