Kislányként és felnőtt nőként is megállja a helyét a Tiana, Tiána, Tia, Tinetta (a 3tnem tuudom sok-e)?
szerintem a Tiána és a Tia szép, jó hangzású, megérthető, megjegyezhető, nem túl bonyolult, és megállja ahelyét kislánynak és felnőtt nőnek is.
A Tiana nekem hangzásilag kevésbé tetszik, a Tinetta meg nem tetszik, kicsit erőltetett és túl becéző alak.
Nekem a Tícia név tetszett nagyon egy időben.
Esetleg T betűs tippjeim még Tessza, Telma, Tekla, Terka
Tábita
Tácia
Taciána
Taisza
Tália
Talita
Támár
Tamara
Tamina
Tanázia
Tanita
Tánya
Tara
Tarzícia
Tatjána
Tavasz
Tavaszka
Tea
Tegza
Tekla
Telma
Témisz
Téna
Ténia
Teobalda
Teodolinda
Teodóra
Teodózia
Teofánia
Teofila
Teónia
Tercia
Teréz
Tereza
Teréza
Terézia
Teri
Terka
Tertullia
Tessza
Tétisz
Tia
Tiana
Tiána
Tiara
Tícia
Ticiána
Tifani
Tikva
Tilda
Tília
Tilla
Tímea
Timona
Timótea
Tina
Tinetta
Tinka
Tíra
Tirca
Tíria
Tirza
Titánia
Titanilla
Titti
Tittína
Tóbia
Tomázia
Tomazina
Topáz
Toszka
Triniti
Trixi
Trudi
Túlia
Tulipán
Tullia
Tünde
Tündér
Tündi
Tűzvirág
Ez az összes anyakönyvezhető, T betűs, női név.
Nekem a Tália, Tícia, Tatjána, Tekla, Teodóra, Tímea, Tünde, Tamara, Titanilla, Telma, Teréz, Tereza, Terézia, Teréza, Tia, Tiána, Tilda, Tília, Tina azok, amik nevek. A többit nem tudom hova rakni. Hogy lehet valakit Teriként vagy Tűzvirágként anyakönyvezni? :(
Mindegy.
A Tia tetszik azokból, amiket írtál.
Tiana vagy Tia.
De legyen inkább Diana.
2.es válaszoló vagyok.
Én a helyetekben a Ticiána és a Titanilla mellé már nem olyan nevet választanék ami Ti-vel kezdődik. Bár lehet nektek pont ezért tetszik.
Így a tesónevek mellé a Tiána már nem jó szerintem, mert olyan mintha a Ticiána rövidülése lenne. Talán így a tesónevek ismeretében a felsorolt nevekből a Tinetta lenne a legjobb.
Én mégis azokat a neveket ajánlanám amiket eddig is. Tessza, Tekla, Terka.
Ha a hosszabb nevek tetszenek akkor pedig: Teodóra, Tábita, Tatjána,
A listát végig olvasva tetszik még a Tullia, Tercia, Tália
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!