Loxiii kérdése:
Mi legyek ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mi legyek ha nagy leszek :/ tudnátok segíteni
olyan állást szeretnék ami sokat keres igazából matek az amiből 3 vagyok . De az a baj hogy igazából nem érdekel úgy semmilyen állás amiket néztem....
2013. aug. 3. 20:43
1/7 anonim válasza:
Legyél gyümölcs a jogobellában! :D
2/7 A kérdező kommentje:
nem tudsz normális válasz adni ? -.-
2013. aug. 3. 20:54
3/7 anonim válasza:
Lehetnál Videotékában állatidomár :)
4/7 anonim válasza:
Na pont az az, amit senki sem tud, hogy milyen melóval lehet majd jól keresni pár év múlva. Manapság is nem az a fő kikötés, hogy jól fizessenek, hanem h egyáltalán legyen munkája az embernek... Szerintem lehetnél pilóta, vagy légiforgalmi irányító, azokhoz nem kell matek csak jó nyelvtudás és elég jól meg is fizetik őket, igaz eléggé stresszes meló...
5/7 A kérdező kommentje:
köszi , de am lány vagyok
2013. aug. 4. 20:21
6/7 anonim válasza:
Sokat keres, de nem érdekel semmilyen állás. Hmm...
Kisbogárkám, hány éves vagy? Tényleg nincs semmi, ami érdekelne?
7/7 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok , igazából a fotózás érdekel de tudom hogy ez az álom soha nem válik valóra
2013. aug. 6. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!