Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Help me! Mi legyek ha 'nagy'...

Help me! Mi legyek ha 'nagy' leszek?

Figyelt kérdés

Lécci segítsetek! Alapjáraton minden érdekel, gondolkodtam PR-en, színészetin,jogi cuccokon de valahogy egyik se az igazi...Csak egy dologban vagyok biztos h nem szeretnék napi 8-10 órát egy irodában magamba roskadva tele papírmunkával tölteni. Valami 'mozgalmas' meló kéne...Amugy lány vagyok:)

És lécci csak normális válaszokat!

2013. ápr. 2. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
ne menj mérnöknek, most mindenki annak képzi magát és mire felnősz rengetegen lesznek
2013. ápr. 2. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőséged akkor próbálj ki minél több dolgot az életben.. Suliban is biztos találsz megannyi segítséget erre. Én 9. osztályig kínlódtam, hogy mi legyen belőlem. Jó agyam volt és én is mozgósabb voltam ha érted hogy értem de valahogy nem tudtam választani, hogy mi legyek. Aztán megkértek, hogy csatlakozzak a vöröskereszthez és menjek el versenyekre. Azonnal beleszerettem pedig előtte ilyenen nem is gondolkoztam. Azóta két év telt el és még mindig kitartok az egészségügy mellett, annyira szeretnék segíteni az amúgy is megtört és beteg embereknek. Bocs, hogy ilyen hosszú lett és történet, lehet válaszra számítottál volna. De remélem a saját tapasztalatomból kiindulva egy kicsit utat tudtam neked mutatni és levontad belőle a lényeget. :) 17/L
2013. ápr. 2. 23:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen amit írtatok:) Hát igen, én most vagyok ebben az 'ÚRISTEN mindjár itt a nyolcadik vége s én mit kezdjek az életemmel' szituba. Jó oké néhányan azt mondják sok időm van még...stb. de azért csak jó lenne ha volna valamiféle elképzelésem arrol mit szeretnék csinálni, hogy olyan tárgyakat előnybe helyező osztály felé nézzek...
2013. ápr. 10. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!