Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki segítene találni...

Valaki segítene találni megoldást továbbtanulásra? Mi legyek ha nagy leszek? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 8. osztályos lány vagyok akinek eljött az ideje hogy pályát válasszon. Fogalmam sincs mit kellene választanom, olyat szeretnék ami olyan munkához vezet ahol a a fizetés ténylegesen elfogadható de mégse kell beleszakadni a napi munkába. Erősségem: matek, angol. Szeretek agyalni dolgokon. Ha valaki lesz oly szíves hogy tanácsot ad nekem, azt szépen kérem hogy foglalja össze pár mondatban miért gondolja, miért jó az a továbbtanulás majd munka, ( ami még elég soká lesz, de bele kell gondolni már most is, ne majd gimnázium végén vagy jöjjek rá hogy "nem is ezt akartam, csak nem tudtam jobbat!"). Szüleim szerint valami kereskedelni szakra kellene mennem.
2012. ápr. 10. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Programozó.

Mert kell hozzá matek. Meg angol. Vagy esetleg mérnök informatikus, vagy akármilyen másik mérnök...

2012. ápr. 11. 15:22
 2/2 anonim válasza:
vagy esetleg menj GIMNÁZIUMBA, és akkor még van 4 éves eldönteni, hogy mit akarsz...
2012. jún. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!