Kontaktlencse kiszedése, segítség!?
Figyelt kérdés
Sziasztok már 2. jártam a dokinál elsőre még be sem tudta tenni a kontaktlencséket. Az én szemeim elég érzékenyek ezért nagyon sokat szenvedtem vele és gyakoroltam otthon (nyúlkáltam a szemembe stb) A mai napon voltunk ismét és most mondhatni könnyen bement, teljesen megkönnyebbültem és már felfogtam úgy hogy lencsés vagyok. Na de most jött a neheze, kikellett szedni és hát nem úgy ment ahogy elképzeltem. Egyszerűen nem tudtam magamtól sehogy se kiszedni. Ugye 2 ujjal kell a szememet kifeszítenem és 2 ujjal kiszedni de én egyszerűen nem férek oda 4 ujjal a kicsi kib... szememhez és sehogy sem tudtam megoldani. Aztán úgy próbáltam hogy csak lefele feszítem ki de akkor össze vissza pislogtam és nem tudok rácsípni a lencsére. Kaptam egy utolsó lehetőséget, kedv szerint bekell mennem egyik reggel a közeljövőben. Valaki tudna valahogy segíteni? Nagyon-nagyon-nagyon akarok lencsét és nem megy. Valami kiszedő technikát ha valaki tudna írni vagy akár mutatni is megköszönném. 14/f2013. aug. 22. 17:23
1/3 anonim válasza:
én kontaktlencsés vagyok, írj privi.
2/3 anonim válasza:
A barátnőmé már az első pofontól ki szokott esni.
3/3 anonim válasza:
Kifeszíted a szemed, összecsíped a lencsét legalább picit és akkor rápislogsz, kijön. A lencse a szemed színes részére illeszkedik, ha onnan el tudod tolni máshova akkor könnyebben kijön. Youtube-on többféle módszer is van még a kiszedésre, nézegesd és próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!