A kontaktlencse viselése milyen érzés? Lehet érezni valamit hogy ott van a szemeden?
Figyelt kérdés
Távolra nem látok jól, de nem annyira rossz a szemem, -0,5 körül van milyen kontaktlencsét vegyek?Tudtok mondani jókat amik kényelmesek?És nem nagyon drága.2013. aug. 8. 15:54
1/5 anonim válasza:
A szemészt kérdezd meg. Ha jól rakod be, akkor egyáltalán nem lehet érezni egyébként. Viszont ha rosszul, akkor olyan, mintha kést szúrtak volna a szemedbe. Szerintem nagyon macerás minden nap be és kivenni, inkább maradtam a szemüvegnél.
2/5 A kérdező kommentje:
hát nekem sok bajom van a szemüveggel mindig leesik nyomja az orromat főleg nyáron lecsúszik a melegtől és utálom és kész.Nem mindennap használnám a kontaktlencsét.
2013. aug. 8. 16:20
3/5 A kérdező kommentje:
Sokszor inkább fel sem veszem mert úgy érzem idiótán áll rajtam...eléggé keskeny a fejem így nehéz normális keretet találnom.:( Amit vettem már nem tetszik és kényelmetlen viselni...
2013. aug. 8. 16:23
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem macerás, reggel berakod, ami 10 mp, este kiveszed, megtisztítod ami 20 mp. Ennyi gond van vele. A szemüveg jóval több gonddal jár.
Kontaktlencsénél csak a vizsgálat után derül ki hogy a te szemedre milyen jó és azok közül választhatsz. Ami drágább az általában jobb is. A nagyon olcsókat nem érdemes megvenni, régi fajtájúak, hamar kiszáradnak, az kényelmetlen. De a normális lencsét észre sem veszed magadon egész nap.
5/5 anonim válasza:
Az elején lehet érezni, de csak úgy, mintha egy hajszál lenne a szemedben. De aztán megszokja az ember, és nem érzi :)
Azt, hogy milyen kell neked, az vizsgálat után derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!