Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kezdjek egy ilyen linkkel?

Mit kezdjek egy ilyen linkkel?

Figyelt kérdés

www.blabla.info

semmi végződés ennyi..munkát kerestem neten és egy csomó helyen írják h nézzem meg a weboldalt, ill. ott kell jelentkezni..és ilyen a link..

www. valami. info

vki tud segíteni?

2009. okt. 29. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Lépj rá. Az info ebben az esetben olyan, mint a hu vagy a com, így is működik.
2009. okt. 29. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Működik, de én úgy emlékszem, hogy ez valami kamu, adatlopó oldal.

NAGYON vigyázz, hogy hol milyen adatodat adod meg!

2009. okt. 29. 19:44
 3/5 A kérdező kommentje:

nekem úgy se műkszik ha kicserélme hu-ra agy com-ra.

:S nemtom...sok ilyen oldal van és nem tom megnézni

2009. okt. 29. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:

HÁT MERT NEM KELL KICSERÉLNI! XDXDXD

Csak írd be a böngészősávba úgy ahogy van .info végződéssel. Be kell jönnie. Ha nem jön be, akkor alapból nem létezik az oldal. A .info ugyanolyan normális és természetes végződés mint a .hu, .com, .eu, stb...

Az meg hülyeség, hogy adathalász webhely.

2009. okt. 29. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Gondolom, az Expressz oldalán találtad - ott találtam én is.

Én meg tudtam nézni (jó sok ilyen hirdetés volt, és én tudom, hogyan kell ezt megnézni, és miért nem sikerült neked) - és mind, kivétel nélkül ilyen adatlopó oldal volt. Általában eurós fizetést ígértek, de millió jel mutatta, hogy csak az adataid érdeklik őket.

Inkább hagyd a fenébe az egészet.

2009. okt. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!