Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy olyan lesz...

Elképzelhető hogy olyan lesz a jövő mint az én a robot című filmben?

Figyelt kérdés
a kérdés adott!

2013. aug. 22. 14:08
 1/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés! Az én véleményem szerint elképzelhető, csak szerintem akkor már nem fogunk élni.
2013. aug. 22. 14:39
 2/5 anonim válasza:
(az első vagyok)... sőt biztos is hogy lesz ilyen , mert a világ nagyon gyorsan fejlődik és adiggra még fejlettebb dolgok is lehetnek majd..
2013. aug. 22. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem nem olyan felületes lesz! Az Én a robot film, csak egy kapkodva összehozott film Asimov művéből. Ha a könyveit elolvasod, akkor pontosabb képet kaphatsz arról a fiktív jövőről és világról. Az én véleményem szerint nem teljesen olyan lesz, mint a könyvben. Egyszerűen túlságosan az iparra, a robotikára épül. Sok nyersanyagot igényel, eleinte nem is környezetbarát. Az épületek, a lebegő autók, a gondolkodó robotok, a mű kaják mind kivitelezhetőnek tűnnek, de a biológiai oldal teljesen eltűnne. Manapság már nagyon sokat foglalkoznak a génekkel, a különböző tulajdonságok megváltoztatásával. Szerintem a jövő egy ilyen géntechnológia és robotika egyvelege lesz.
2013. aug. 22. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, el lehet képzelni, nincs akadálya annak, hogy elképzeld. Mint ahogy bármi mást is el lehet képzelni. Ez a válasz minden "Elképzelhető...?" - kezdetű kérdésre.
2014. jan. 10. 09:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, például aki az adott film forgatókönyvét írta, máris elképzelte. (Azért nem írom Asimovot, mert nem sok köze van az ő azonos című novellájának a filmhez...)
2014. jan. 26. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!