Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha rajtad múlna, akkor te...

Ha rajtad múlna, akkor te melyik történelmi korszakban élnél szívesen és miért?

Figyelt kérdés
Én a XIX. század második felében, mert tetszik az akkori emberek életmódja, ruházata, az akkori művészet (és kultúra), emellett akkor még nem voltak az emberek ennyire hülyék.
2013. aug. 21. 12:42
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy most hülyének néztek engem, de ma is olyan világnak kéne lenni, mint 100-150 évvel ezelőtt, mert az nekem sokkal jobb.
2013. aug. 21. 12:43
 2/18 anonim ***** válasza:

az őskorban ahol nem volt ennyi gátlástalan érdekember

ezen kívűl jó nekem a XXI. század

2013. aug. 21. 12:48
 3/18 anonim ***** válasza:
én a XXI+x-edik században ahol már nincs ember :P
2013. aug. 21. 12:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az őskorban tényleg nem voltak rossz emberek, csak lemészároltak volna egy kis kajáért..
2013. aug. 21. 13:03
 5/18 anonim ***** válasza:

élni egyikben sem, de egy-két hetet/hónapot eltöltenék

-középkori európa

-1492 környékén

-világháborúk idején egy kis időt, mert nagyon érdekel :)

2013. aug. 21. 13:07
 6/18 anonim ***** válasza:
1940-es évek (háború után) imádom azt az életfelfogást ami akkor volt :)
2013. aug. 21. 13:10
 7/18 anonim válasza:

En bavllom, egyikben sem. Kepzeld el mi lenne, ha lenne idogeped, es megjelennel modern ruhazatban, meg festett hajjal meg ilyesmi. A kozepkorban tuti maglyan vegeznem emiatt. De azert vagany lenne a majaknal :)) Azt hinnek, hogz az istenuk vagy :)) Utzaol egz kicsit az idoben, aztan az lesz a vege, hogy a History teven azon vitatkoznak, hogy mit jelenthet az egyik maja piramis melletti a szobor, mert olzan, mintha egy iPhone lenne a kezeben, de akkoriban "meg nem letezett" :)) .

De amugy a pestis se vonz... Meg az 1929 utani nagy gazdasagi valsag sem... Szemely szerint a kozepkori Koreaba mennek :)

Tudom, mit gondolsz: "Jo-jo! De ne mas teruleteket nezz, hanem a sajat orszagodat! Itt melyik korszakba mennel?" Egyikbe se. Valaszthatnek a kommunizmus, a torok fennhatosag, meg a Osztrak Magyar Monarchia kozul, de egyik se jon be. Nem is tudom miert...

2013. aug. 21. 13:17
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
a kilencvenes években! mert akkor már elég modern volt minden (persze nem 2013-hoz viszonyítva), már volt internet, telefon, tévé, elektronikus lakberendezés, videójátékok, stb. de nem minden az internet körül forgott, nem az volt, hogy mindenki egymás után nyomoz a fészbukon, meg nem bírnak ki egy percet sem gépezés nélkül, meg instasgram, twitter nélkül. jók voltak a zenék, az mtvn még zene ment (meg daria, beavis and butthead...), jók voltak a rajzfilmek és a cartoon networköt és csak angolul nézhetted. :) ha találkoztál egy barátoddal nem az volt, hogy "unatkozuuuunk valaki mondjon jó filmeket, lájk és írok :P" hanem legóztunk... szóval nem volt ennyire az ember elveszve a technológia világában, de azért még is modern volt... gyakoribbak voltak a normális emberi kapcsolatok
2013. aug. 21. 13:17
 9/18 anonim válasza:
A II. Világháború idején.
2013. aug. 21. 13:20
 10/18 haemorgen ***** válasza:
A mi koruk után következő korban. Azért mert kíváncsi vagyok rá, történész hallgató vagyok :)
2013. aug. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!