Ha rajtad múlna, akkor te melyik történelmi korszakban élnél szívesen és miért?
az őskorban ahol nem volt ennyi gátlástalan érdekember
ezen kívűl jó nekem a XXI. század
élni egyikben sem, de egy-két hetet/hónapot eltöltenék
-középkori európa
-1492 környékén
-világháborúk idején egy kis időt, mert nagyon érdekel :)
En bavllom, egyikben sem. Kepzeld el mi lenne, ha lenne idogeped, es megjelennel modern ruhazatban, meg festett hajjal meg ilyesmi. A kozepkorban tuti maglyan vegeznem emiatt. De azert vagany lenne a majaknal :)) Azt hinnek, hogz az istenuk vagy :)) Utzaol egz kicsit az idoben, aztan az lesz a vege, hogy a History teven azon vitatkoznak, hogy mit jelenthet az egyik maja piramis melletti a szobor, mert olzan, mintha egy iPhone lenne a kezeben, de akkoriban "meg nem letezett" :)) .
De amugy a pestis se vonz... Meg az 1929 utani nagy gazdasagi valsag sem... Szemely szerint a kozepkori Koreaba mennek :)
Tudom, mit gondolsz: "Jo-jo! De ne mas teruleteket nezz, hanem a sajat orszagodat! Itt melyik korszakba mennel?" Egyikbe se. Valaszthatnek a kommunizmus, a torok fennhatosag, meg a Osztrak Magyar Monarchia kozul, de egyik se jon be. Nem is tudom miert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!